Mert szembenézni nehéz…

„Ahogy telik-múlik az élet, egyre kevesebb dolgot nézünk, de azt egyre élesebben látjuk. A léghajóból is ki kell dobálni a felesleges cuccot, hogy magasabban szálljon. Akinek nincs szíve kidobálni: az nem repül.” – Vavyan Fable

Amíg nem engeded el a régit, addig nem jöhet a szívedbe új szerelem. Amikor nem nézel szembe azzal, ami van, akkor egy álomvilágban élsz, hitegeted vele csak magad. Ami nem működik azt le kell zárni. Változni nem fog a kapcsolat, de változhatsz te magad. Tudod mit érdemelsz, fogalmazd meg és hidd el, hogy meg is kapod. Ha teszel is érte – ott lesz a megadott napon… Az égiek segítenek neked, hogy te is akarod. De a régi rosszat fogod, megszállottan a két markodban tartod, uralkodik csak fölötte a fájó, becsapó érzelem…. Keserűségben tartod magad és azt mágiázod akarva-akaratlanul, hogy visszajöjjön a kapcsolat. Ismered az Univerzumot?!  Aminek energiát adsz az növekedni kezd.  Segít neked abban, amit teremteni kezdesz… A végén még meg is kapod azt, ami után sóvárogsz – egy ugyanolyan rosszat!


Amikor az exed már nem a párod…de kimondani még nem tudod.
Egy kedves ügyfelem szólta el magát a minap. Tértisztításon voltam nála, amikor egy fotelre mutatott a  nappaliban,  és azt mondta: Ott ült az ‘uram’, amikor a különöltözés óta a névnapomon meglátogatott. Kíváncsi lett rá, hogyan élek nélküle tovább.
Fizikailag már régóta nem él a férjével, de nem indították még be a válópert – nem egyeznek a vagyonjog kérdésekben. Nem hozták meg azt a bizonyos  döntést, így  hivatalos útra sem terelték  a dolgokat. Ezt a freudy elszólást: ‘ott ült az uram’ – már nem tudta kimagyarázni… Ő talán ez exed –  helyesbítettem. Hiszen jelenleg is tartós kapcsolatban él, egy másik hölggyel. Hát, igen…igazad lehet –  válaszoltam szomorúk könny belábadt szemekkel. Zsuzsám ezt azért meg kellene oldani már – tettem hozzá. Csináljunk oldást, és elengedést hozzá… mert ez a megoldást. Ha boldogtalanságban élsz, csak tengődsz a saját bezárt lelkedben. Ha spirituális életet akarsz élni, nem csak a mindenféle bio-olajokat kell alkalmazni ám.
Hízott sokat mióta nem láttam, képzeletben még mindig férjes asszonynak hiszi magát. A testképe azt mutatja, hogy párkapcsolati gondja van…
Nem akarok elvált nő lenni – mondta keserűen. Egyébként az meg nem bűn ám mostanság! – teszem hozzá.  Nem is leszel az, hanem inkább: Egy singli csajszi, aki elölről kezdhet mindent! Újraépítheted az életedet, most már tudatosabban,  okosabban…
A volt párja megcsalta nem egyszer, mindenki tudta.  Persze, hogy ő tudta meg utoljára. Jelek bőven voltak. Talán nem akart róla tudomást venni, talán nem mert vele szembenézni. Habár a  tények magukért beszéltek… A tarot is csak azt mutatja.
Még gondolkodóra vette, most meditációkat hallgat – még csak rezgésszintemlőnek se nevezném –  sajnos valaki olyantól, aki nem ezoterikus, inkább csak üzleti vállalkozásnak használja a médiát. Bizonytalan érzésekkel telítve egy álomvilágba képzeli magát, várva a „csodát”.  Várakozón van, de én már tudom, hogy legkésőbb a nyár elejére dönteni fog! Az új energiában él,  még kissé exoterikusan lát, de fejlődni fog. Patronálom, habár hosszú ‘munka lesz’ azt bizton tudom, hogy eljön az idő, amikor már egy hiteles személyre fogja mondani, hogy a párom. És az illető ott is lesz az életében, méghozzá valódi társként. Most a lelki  tisztulási évében van, de hamarosan kezdetét veszi egy új korszaka. Ahol támogatni fogom, –  ha ő is akarja – tovább!
Szeretlek, sokat segítesz nekem! – mondta búcsúzóul megölelve. Csodás, varázslatos energiákkal áldottam meg a lakást – az angyali rezgések sejtelmes aranyfénybe burkolták az otthonát.
Ha nem tudsz lépni, mert leblokkoltad magad – oldásokkal kereshetsz!

Lélekölelésem:

Asajah 
spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot  mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Energetikai tisztítások, tértisztítás.
Kapcsolat: 06202782612