Novemberi vérholdban

Intenzív, magas rezgésű energiákban

A november 8-i teliholdkor a Nap, a Merkúr és a Vénusz a Skorpióban áll szemben a Holddal és az Uránusszal, mely bolygók a Bikában foglalnak helyet. A Szaturnusz a Vízöntőben kvadrátban áll ezzel a tengellyel, így egy feszültséget okozó háromszöget alkotnak. A novemberi teliholdat ‘vérholdnak’ is nevezzük,  amelyben hatalmas erővel töltekezhetünk.

Pakold le a felesleges terheket, fogalmazd  újra a céljaidat. Sorsfordító eseményekhez érkezünk el – lelki fejlődés, növekedés fordulópont ideje van. Engedd el a sérelmeket, a játszmákat, a haragot, a dühödet, a drámákat – a biztonságra törekvés felé igyekezz, a harmóniát keresd. E csodás átalakító energiákban újjászülethetsz az új sorskörödhöz.  Készülj fel, mert hamarosan új lehetőségek jönnek.
Az Időkapuban ezen a napon Ariél őrangyal áll a Fényességek karából, Rafael arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatjuk őt: “Ariel angyal világítsd meg kérlek spirituális érzékelő központjaimat, hogy felfedhessem és megmutathassam embertársaimnak a rejtett kincseket, amelyek valahol a lelkemben, s az ő lelkül legmélyén szunnyadnak. S végül tedd meg nekem azt a szívességet, hogy életemet maradéktalanul sikeressé teszed, mivel az én sikerem a Te sikered lesz. és a Teremtőé, a Világegyetem Uráé, ezért tehát mindenkinek legnagyobb hasznára válik. – Hálás szívvel köszönöm a segítségedet, szeretlek téged – Ámen!

Ásványékszereidet, kristályköveidet tarot lapjaidat töltheted és tisztíthatod a telihold tiszta rezgésében.  A holdséta is kedvező erővel áld – szerencsés kapcsolatot jelöl, ha kedveseddel egy romantikus holdsétát teszel.
A pénz összesűrített fényenergia – a földies Bika telihold napán az anyagi világra vonatkozó imákat érdemes felküldeni. Teremtő mágiában szólítsd  Urielt (ásványkövét, a  karneolt érdemes a bal kezedben tartva imaginálnod) és a bőség angyalodat név szerint, hogy az új lehetőségek áldást hozzanak számodra.


Föld le magad, hogy minél magasabbra törhess –  transzcendentális csakra aktiválással segíthetek. Átok-rontás levételre, Fény hazába emelésre is jó az időpont a novemberi gyászholdban. Tértisztítással is kereshettek – a tibeti fehér mágiás változatot ajánlom szeretettel. Kérj időpontot, egyeztess velem. 
Csodás lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Fogadóidő: délután 2-től este 20-ig.

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu