Október 11-én Sorsbolygónk direktbe vált!

A Szaturnusz elindul égi útján és megmutatja az igazi utad!

A Szaturnusz az Idő és a Karma ura október 11-én, hétfőn abbahagyja május 23 óta tartó tolatását, és előreindul égi útján: elkezdődik az Élet. Kimozdulhatsz a megrekedt élethelyzetből, blokkok oldódhatnak, most meg tudsz szabadulni olyan áldatlan helyzettől, embertől, dologtól, tulajdonságtól amiben már nincs érték és fény. Elindul most majd valami ‘sorsszerű’.

Idő van a múlt lezárására, a tettekre, a cselekvésre. Új ötletekkel töltődhetsz, a nagy tanító bolygónk lendületben tart erőteljes pozitív rezgésével. A szaturnuszi energia szellemi-lelki fejlődésünket szolgálja azzal is, hogy  segít ledolgozni a karmikus terheket. A tanulhatunk tőle önfegyelmet, felelősségre nevel, józanságra tanít, életbölcsességgel ajándékoz meg.


Szaturnusz őrzője Cassiel arkangyal. Ő felel az élet „nehéz” dolgaiért: a magányosságért, a megszorításokért, a fegyelemért, a szigorúságért, de a bölcsességért, az elfogadásért és az alázatosságért is. Érdemes megkérni, hogy energiájával hiteles fejlődést érj el. Erőt, bátorságot és aktivitást ad tiszta rezgésével. Kristálykövei az achát, a hegyikristály, a hematit és a jáspis – az ásványokat a bal kezedben tartva imaginálhatod. Az arkangyal segítségével bölcs döntéseket hozhatsz.


Önbizalom erősítéssel, félelemoldással, tarot elemzéssel szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket! Kamerás messengeres, és skypeos foglalkozást is vállalok – egyeztess velem. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu