Októberi energiák

Engedd meg a lelkednek, hogy fejlődjön!

Október a nagy lépéseket hónapja – egy új sorsikus ciklus indul el ebben a mágikus hónapban!
A hónap az tízes szám rezgése alatt áll. A tízes Az isteni rend, a befejezettség és a tökéletesség száma.  A tarot nagyarkánumának lapja a  Szerencsekereket szimbolizálja. A Szerencsekerék az egyik karmikus lap a tarot-ban, ezért bizonyos esetekben utalhat az előző életekben elkövetett adósságok rendezésének a lehetőségére is.
Októberben több fontos bolygónk újra aktívba vált – a Plútó október 8-tól, a Szaturnusz október 12-től, a Jupiter október 19-től, a Merkúr október 20-tól újra nekilódul, folytatva égi útját. Segítő energiákkal új sorsfordító lehetőséget kínálva, mellettünk, értünk rezegve lelkesítenek, motiválnak az újrakezdésben, és az előrehaladásban.
Az ősz arkangyalai: Haniel, Rafael, Zadkiel és Jeremiel –  imagináld őket, hogy sikeres időben, szerencsés helyzeteket élj meg.

A hónap jelentősebb napjai:

Október 6-án 13 óra 50 perckor Újhold lesz a Mérleg levegős jegyében. Egy magas minőségű teremtő időszak veszi kezdetét a marsikus-merkúri időben. Teremtő angyalmágiákkal szeretettel várom a Hölgyeket!

Október 7-én a Vénusz bolygó a tüzes Nyilas jegyébe lép. Lelkes, előrevivő szenvedélyes energiákat kapunk céljaink megvalósulásához. Sorselemzéssel, is kereshettek.

Október 20-án 16 óra 56 perckor Telihold lesz a tüzes Kos jegyében. Elengedő mágiáknak jó ideje lesz – átok-rontáslevétellel, elhunyt fény hazába emelésével, és kapcsolat harmonizálással is segíthetek, ha felkeresel.

Október 23-án 6 óra 51 perckor a Skorpió jegyébe lép a Nap. Mély meditációra, önelemzésre kitűnő időszak. Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos meditációra jöhetsz hozzám e misztikus időszakban.

Október 27-én Tízmilliószoros napunk lesz ismét!
Teremtő mágiákkal – várlak szeretettel. Keressétek pozitív emberek társaságát!

Légy felelősségteljes sorsirányító.
A hónap első felében fellépő kommunikációs zavarok a türelemre tanítanak, a harmóniára nevelve okítanak: ez a fény megtalálásának ideje lesz.
A hónap második felétől a kapcsolatokban lehet rendet tenni. Párkapcsolatokat lehet felsőbb lélektársi szinte helyezni, Szeretettel, elfogadással, nagyobb empátiával közeledjetek társaitokhoz, a hüvö9sebb őszi napokban, és törekedjetek a szeretet kimutatására.
Mozogjatok, sportoljatok, túrázzatok, kiránduljatok a földhözkötéssel a gyökércsakrát  erősítsétek – tartózkodjatok a friss levőben, a pompázatos színekkel megáldott, spirituális őszben. Őrizzétek meg egyensúlyotok, és fizikai erőnlétetek, immunrendszeretek magas rezgésében Gaia közelében.
Sokaknak kedvező lehetőségeket, sikert, szerelmet jeleznek a bolygók októberre, másoknak nagy kihívást, erőpróbát. Egyre tudatosodhat bennünk, hogy csak mélyreható, gyökeres változást hozhat megújulást.
Bővebb információt minderről egyéni, személyes konzultációban kaphatsz – jelentkezz be hozzám bizalommal!
Ha kíváncsi vagy a te sorsod mire fordul – terápiás foglalkozásokon segíthetek a döntésekben, és az önbizalom erősítésben is! – keress meg konzultációs időben három hónapos tarot útmutatóval várom szeretettel az ezoterikus Hölgyet!

Áldásos hónapot kívánok, szeretettel, mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdióű
0620 278 26 12
Kamerás skypeon és kamerás messengeren is vállalok foglalkozást. Keress bizalommal – jelentkezz, hívj és időpontot egyeztetünk.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu