Optimista vagyok és hiszek benned…

Az igazi barát isten ajándéka

“A legjobb barát néha kegyetlenül őszinte, néha rávilágít a hibáinkra, sőt, néha ő meri egyedül kimondani, amit hallanod kell. De az is biztos, hogy a legjobb barát az, aki elsőként áll majd ott, hogy felkaparjon a földről, miután hibát hibára halmoztál, és nem fog szólni egy rossz szót sem. Akkor már csak támogat.” – Leiner Laura

Pont arra valók a barátok, hogy kimondjanak olyan dolgokat, amiket nem mond ki magának az ember. Az igaz barát Isten ajándéka. Minden barátság alapja az őszinteség. Két ember között mindig ott kezdődik, hogy egymásra bízzák a titkaikat. A szeretet valamennyi válfaja közül csak a barátság által lettünk istenekhez vagy angyalokhoz hasonlókká.  Bármit is kezdtek az életetekkel, az nem lesz fergeteges, ha nincsenek mellettetek barátok.


Terapeuta tehát csak akkor kell, ha nem találsz magadnak valódi barátokat. Akinek valódi barátai vannak, nincs szüksége terapeutára. Az igazi terapeuta az, akit az érdekel, hogy tulajdonképpen Te ki vagy. Aki nem azzal foglalkozik, hogy te kivé váljál, vagy hogy jó páciens legyél. Az empátia, a közvetlen hang  a legfontosabb.
Optimista vagyok, és hiszek benned, megteremtem azt a biztonságos teret, ahol szégyenérzet nélkül beavathatsz a lelki gondjaidba. Lehetsz előttem önmagad, meghallgatlak, és megértelek. Segítek feltárni azokat a tényezőket, amelyeket magad ellen használsz tudattalanul. Hiszem, hogy a közös munka során, a személyes változásokon keresztül jobbá tudod tenni az életedet.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, foglalkozásaimra angyalos stúdiómba, a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket. Kérj időpontot, egyeztess velem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu