Őrangyalok napja – október 2.

Kapcsolatfelvételre invitállak!

Az Őrangyalok ünnepét a XVI. században Spanyolországban kezdték megülni. Innen terjedt el a Tridentinum hatására is Európában. Az Egyházban a XVII. században vált általánossá. Először szeptember első vasárnapján ünnepelték, így hazánkban még a századfordulón is. Később került X. Pius intézkedésére végérvényesen Mihály arkangyal nyolcadába, mai helyére.

Őrangyalod csak akkor van veled, ha hívod, ha kéred – egyébként nem avatkozik be az életedbe, mert tiszteli a szabad akaratodat. Két ízben jelenhet meg kérés nélkül, ha életed veszélyben lenne, avagy ha eljött az ideje az átvezetésnek.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket őrangyal kapcsolat felvételre-behangolásra-inkorponálásra. Az imaginálás során az őrangyalod energiáját képviseled, magasabb rezgésszintet érhetsz el. A magasabb rezgésszinten nem találhatnak rád a betegségek sem. Nagyobb önbizalommal, önértékeléssel, önbecsüléssel rendelkezel.
Megtanulhatod a foglalkozás során hogyan hívhatod le az arkangyalodat és miként teremthetsz vele kapcsolatot. Őrangyalod magas rezgésével minden angyalmágia nagyobb hatással bír majd. Megvéd és megóv a bajtól, az ellenséges pszichikus támadásoktól. Csodás ‘óindiai nevét kántálva’ védelemmel áld meg. Jelentkezz be hozzám a behangolásra.
Angyalszertartás mágiával is várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel, magas rezgésű angyalos stúdiómba. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu