Örökkön örökké..

Nem az az igazi, akinek meg akarsz felelni!

“Társra csak akkor lelsz, ha a lelked elég fejlett befogadni egy másik emberi lényt teljes valójában. Elég nagy, hogy mindkettőtök gondjait elnyelje, hogy mindkettőtök boldogságát megélje. Ha önmagadon kívül egy másik lelket is képes vagy emelni, teljessé tenni a szerelmeddel, a törődéseddel, de ugyanúgy a zsörtölődéseddel, a veszekedésekkel, a nézeteltérésekkel, mert így fejlődik az a másik is, és lesz egyre toleránsabb azzal szemben, ami nem olyan, mint Ő.
Társra csak akkor lelsz, ha már nem tudnak eltéríteni a vélemények, ha már elég erős vagy, hogy kitarts a döntéseid mellett, mert akkor a világ képtelen lesz beleszólni abba a szövetségbe, amit ketten alkottok.
Társat csak is akkor találsz, ha már tudod, mit keresel és nem adsz alább, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Mert jöhet valaki, aki nem az utad, belőle nem válik társ, csak kísérő, aki egy darabig veled tart, aztán elbúcsúzik, mert rájön, hogy másfelé kell mennie, vagy épp te kanyarodsz le az egyik sarkon.
Ha már Társra lelsz, a lelked tudni fogja, és abban a pillanatban, hogy találkozol vele, a szívetek egy ütemre fog verni, és semmi mást nem fogsz kívánni, csak hogy érjen hozzád, beszéljen hozzád, legyen veled…egy életen át.” – Agárdi Zsóka


Az a valódi, aki pont azt szereti benned amilyen vagy. Az igazi társunk az igazi valódi énünk vonzására jön felénk.
Ne akarj más lenni, mert csalódni fog benned – hosszútávon nem tudod eljátszani más szerepét! – és te csalódni fogsz benne…
Ha mást mutatsz, mint aki vagy – másba lesz szerelmes, s ha meglátja az igai arcodat – amikor kényelmesen felfeded magad – egy olyan helyzetet generálsz, ahonnan már nincs visszaút, mert becsaptad magad, s őt is önmagad álarcos lényével.
Azt vonzod, aki vagy… tehát szeresd magad, ez az alap,  hogy más is tudjon szeretni!
Építsd fel saját egészséges személyiséged, mert így leszel  alkalmas párkapcsolatra, így lehetsz csak valaki igazi párja. És akkor úgy fog szeretni, ahogy vagy!
Szerelmi jóslással, kapcsolat-elemzéssel, személyre szóló párkapcsolati tanácsadással, Isteni nőiességgel megáldó plejád fénykamrával, szerelmi mágiákkal, oldással, blokkoldással, kapcsolati rontáslevétellel, önfejlesztő nőiesség tréninggel várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel! Keress meg, ha elakadtál kapcsolati ügyedben – ha szerencsés vagy akár aznapra is kaphatsz időpontot tőlem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu