Emelkedj a problémák fölé

A lelkünk nem szavak, hanem érzelmek segítségével kommunikál velünk. Éppen ezért minden, amit érzel, a lelked visszhangja. A lelked hangja tele van szeretettel, és erőt ad ahhoz, hogy soha ne add fel, sose veszítsd el a reményt, még a nehéz időkben sem.
A megoldások lehetőségében és az Isteni védelmi erőkben bízva, saját hatalmunk birtokában minden feladatunkat képesek vagyunk megoldani, ha nem adunk energiát a lehúzó érzelmi erőknek.
Mondd el a szeretteidnek, nap, mint nap, hogy mennyire szereted őket, hogy fontosak neked. Erősítsd a szeretetszálakat, gyűjtsetek közös emlékeket, töltsetek együtt minél több minőségi időt – ragyogjátok be egymás életét!
Az összetartozás, a szeretet érzése megerősít minden emberi kapcsolatot. A szeretet a legerősebb rezgés, a legnemesebb energia. Általa szebbnek és értékesebbnek látod az életet is.
Emelkedj felül a problémáidon, hiszen ezek csak feladatok – mindent el tudsz érni, amit el tudsz tervezni!
Része vagy az egész Univerzumnak, fontos hogy most itt vagy – nélküled minden más lenne! Örömteli boldog, sikeres pillanatokat kívánok Neked! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: