Őszbeforduló napok

H   E   T   I        T   A   R   O   T
Szeptember 26-tól október 2-ig.

Szeptember 29-én Szent Mihály napjával elkezdődik az igazi Ősz!

A hét főszereplője a Halak Jupiter rezgés lesz. A Jupiter a Halakban nagyon spirituális energia, igazán otthon érzi magát  a Halak jegyében. Összekapcsolhat minket a múlt elfeledett bölcsességével. Ebben a különleges energiában előző életet kutató, múltba néző sorsút elemzéssel is szeretettel várom a Hölgyeket.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

Az Igazság VIII. – Vállalj felelősséget a döntéseidért. Kapcsolok magasabb lélekszintre helyezésnek, felhangolásának ideje jött el. A jelenlevő jupiteri rezgések hatására kedvesebbé, nyugodtabbá, barátságosabbá válhatunk. Légy nyitott a kreatív és romantikus energiák befogadására. Engedd el a negatív rezgéseidet, légy tudatos a kapcsolat építésben. Mérlegeld a kapcsolat megújító törekvéseidet a plútói energia szövetkezne a Merkúr-Vénusszal is nagyban segíti majd. Kapcsolati-elemzéssel, harmonizálással várlak szeretettel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemesnek program lehet a természetben járás, őszi lakásdekorálás.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Fogyasszatok idény gyümölcsöket – nemcsak tápláló, de gazdag ásványi anyag és vitaminforrás. Hajfestésre-hajmosásra, kozmetikára, bőrápolásra, masszázsra remek lesz a hét elejének időtere. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Mérleg jegyében jár, szeptember 28-án, szerdán lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Halál XIII. – változás, átalakulás, szintlépés. A Hold-Uránusz-Szaturnusz kapcsolódásban a félelmek elengedésének ideje jött el. Minden fekete gondolat blokkol, emeld ki magad a negatív rezgésekből. Mantrákkal, pozitív inspirációkkal, motivációkkal segíts másoknak. A megtisztulás idejében vagy – a spirituális energiák segítenek a változásban. Csakra-aura-meridián-nadi harmonizálással is kereshettek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A nagymosás hasznos időtöltést lehet – a meditáció a lelket nyugtatja meg. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, és a nemi szerveket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Igyatok meleg folyadékot – levest, gyógyteákat. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted – a hajvágásra kedvezőtlen energiák lesznek, nem lesz sikeres  – azt  inkább halaszd el. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Skorpió jegyében jár, szeptember 30-án, pénteken lép át az Nyilas tűz jegyébe.)

A Mértékletesség XIV. – Mértékletes haladás- türelem, harmónia. Alkotó-kreatív energiák hatnak. A Nap-Vénuszban a békére, harmóniára törekvés energiája érint meg. Emeld kapcsolataidat a szeretet rezgésére – javítsd ki, rakd rendbe, tedd jóvá a sérelmes lépéseket.  Szívcsakra tisztításra, rezgésszint emelésre jelentkezhetsz be hozzám angyalos stúdiómba.
A hét vége  tűz elem minőségben lesz.
Kellemesnek program lehet a hegyvidéki túra, vagy a masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  A szilvás gombóc remek hétvégi menüdesszert lehet – vendégvárónak is remek. Masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra remek idő lesz. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűek számára ígéretes lehet a hét vége teremtsétek meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, október 2-án, vasárnap lép át a Bak föld jegyébe.)

Vigyázz a negatív gondolatokkal, és tettekkel – balsorsot hoznak, és fekete karmát alkotnak. Töltekezz őrangyalod rezgésével: Állj az igazak és a tiszta szívűek közé ott van a legtöbb szabad hely. Légy pozitív, az Univerzum melléd áll és dolgok jóra fordulnak!
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is  várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos  stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu