Őszidőben – heti tarot

H  E  T  I     T  A  R  O  T
szeptember 27-től október 3-ig.

A Merkúr tolatásba kezd!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
Párkapcsolatunkban tehetünk rendet – a vénuszi energiák is erre motiválnak, inspirálnak minket. Szövetséget kötni, együtt haladni, egymást segítve, együtt rezegni. Most jobban tudod átlátni, szeretettel táplálni szeretetkapcsolódásaidat is.

Az Ítélet XX.
Ma a Merkúr bolygó retrográdba vált. Extra időt kapunk döntéseink megfontolására.
http://asajah.hu/a-merkur-retrogradba-valt/
Elengedésnek, lomtalanításnak,
gyógyításnak- gyógyulásnak kedveznek a fogyóhold energiák a hét elejében.  Csakra-aura harmonizálás, gyógyulást segítő energia átadása, energetikai szint emelés – fél órás, órás időkvantumokban.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A baráti beszélgetésnek, utazásnak kedvez a nap energetikája – de lakás átszellőztetésre is jó lehet. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  A vitaminokban gazdag szőlőt fogyasszátok rendszeresen – remek ásványi anyag forrás. A hétfői nap remek lehet fogyó- és tisztítókúra elkezdésére.Masszázsra, hajmosásra, kozmetikára is jó időben leszel, a havi fogorvosi vizitet is megejtheted. Az Oroszlán, a Vízöntő, a Mérleg és a Kos napjegyeknek kedvez a hét eleje – figyelemmel legyetek!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, szeptember 28-én, kedden lép át a vizes Rák jegyébe.)


A Csillag XVII.
Segítő üzenetálmokkal áld az ég a neptunuszi rezgésekben – érdemes legyezni és értelmezni. Cselekedni, tenni – alkotni remek lehetőséget kínál a hét közepének energiája.
Szent Mihály napjával a számvetés ideje érkezik meg a szaturnuszi energiákban: átértékelés, helyzetfelismerés, lehetőségek, tervek.
http://asajah.hu/szeptember-29-szent-mihaly-arkangyal-unnepe/
Sorselemzéssel kereshettek – negyedéves előretekintés tarot elemzésben.

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A kertészkedésnek, öntözésnek kedvez a nap energetikája – nagymosást is rendezhetsz. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok minél több gyümölcslevet – étvágygerjesztő is lehet. Masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra jó időben leszel, hajat vágatni a hét közepében nem érdemes, mert csomós haj kialakulásához vezethet. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvez a hét közepének energetikája – továbbra is legyetek pozitívak!  (A Hold a Rák jegyében jár, október 1-én, lép át tüzes Oroszlán  jegyébe.)


A Császár IV.
A jupiteri energiákkal megszentelt időtérben az elengedésnek, a békülésnek és a megbocsátásnak kedvező lehetősége érkezett el. Kapcsolat harmonizálással segíthetek – angyali energiák lehetőségében.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A társasági programnak, kirándulásnak túrázásnak kedvez a nap energetikája – de lomtalanításba, vagy testedzésbe is kezdhetsz. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz.  Készítsetek különleges gyümölcs-salátákat a hétvégi menühöz – szuper vendégváró desszert is lehet. Péntek-szombat-vasárnap a fodrászodat bátran felkeresheted: hajvágásnak is kedvező napjai lesznek – masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára fogyókúrára is remek időben leszel. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek a hétvégében – vegyétek észre a jeleket!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, október 3-án, vasárnap lép át a földies Szűz jegyébe.)


Bölcs, érdemi beszélgetésekkel, tudatosan emelheted kapcsolatodat lélektársi szintre – Hániel arkangyal segíthet neked ebben. Karmákat kiegyenlíteni is jó lehetőségek adódnak a spirituális őszben. Elengedésre inspirálnak az égiek, ott, ahol már nincs dolgod, ott ahol már szeretetlenségben élsz, azt engedd el.
Angyalkommunikációval, kapcsolat elemzéssel, szerelmi jóslással, tarot útmutatóval segíthetek, ha felkeresel.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu