Párkapcsolati tanácsadás Hölgyeknek – Asajah

Vajon megcsalnak Téged is?

Egy férfi soha nem fog megcsalni, ha szereted, – törődsz vele, időt és figyelmet áldozol rá.  – olvastam valahol ezt a szép gondolatot.

 És ez így nem is igaz….mert vannak olyanok, akik annak ellenére, hogy a párjuk szeretettel törődik velük mégis hűtlenkedőkké lesznek. Leginkább az Ikrek-Vénusszal rendelkezőek lesznek csalfák!
Ki mi csudás nem lehet más..
. tartja régi népi közmondás.
Többféle karakter létezik. Van, akinek a hűség egy döntés arról, hogy milyen ember is valójába. Tiszta szeretet-szerelemben él a partnerével. És
van, aki pedig élvhajhász – mindegy ki a párja, és hogy mennyi időt áldoz rá. Mindig talál magának valaki mást miközben talán házasságban él, nincs szégyenérzete, természetesnek veszi, hogy szeretőt tart – mert neki ilyen a jelleme.

És van, aki rösteli, de nem tud ellenállni a gyengédebb nemnek – néha nem csak egy van neki, hanem többet kapcsolatot is fenntart  a szégyentelenje… és mindnek szerelmet hazudik. Szeretlek – mondja kedveskedve az épp aktuális randipartnerének. A szavak, csak szavak…ez  ne tévesszen meg:  a mákos tésztát is szeretjük nemde?
Ha rossz érzésed van vele kapcsolatban, akkor annak általában alapja is van. A  telefonját nem kell leskedni, meg a zsebeit sem kell kikutatni… ha felmerülne benned a gondolat, hogy csaló lett a szerelmedből, van rá egy hiteles leleplező eljárás.

A tarot mindent megmutat, csak bízd rá magad.
A párkapcsolat elemzés során elárulom, ha már megcsalt a párod, és  azt is, ha szeretetőt tart jelenleg is. Megtudjuk belőle, hogy komoly a dolog, vagy ha csak szexfüggő a drága. Meg,  hogy miért történt mindez veled, veletek – esetleg karmikus, vagy csak rosszul választottál.

A sorslapjai feketén fehéren megmutatják a jellemét, az aurája pedig azt, ki kapcsolódik hozzá érzelmileg, lelkileg… Nálam nem marad titok a házasságtörés sem… Gyere, ha bizonytalan lennél a párod szerelmében. Aztán eldöntheted, hogy  megbocsáss-e neki, vagy hagyod elmenni – szakítasz-e  vele, miután megbeszéltétek mindezt! Szeretettel várlak ezoterikus párkapcsolati terapeutaként a foglalkozásra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu