Pozitív gondolatokkal, pozitív létben

“Valamennyi betegségből, amit létre tudtunk hívni, ki lehet gyógyulni, s erre nem egy példát ismerünk. Ha beletörődünk a végzetbe, el vagyunk veszve.” – Louise L. Hay

Kép: Gyógyulás mandala

ELSŐ CSAKRÁNK TELEPÍT LE BENNÜNKET A LÁTHATÓ FIZIKAI VILÁGBA. FIZIKAI BIZTONSÁGÉRZETÜNKKEL ÁLL KAPCSOLATBAN.

Csak magas rezgésszinten tudsz pozitív dolgokat bevonzani az életedbe! A csakrák nyitottsága és tisztasága az egyik alaptétel. E nélkül az alap nélkül nem lehet tovább haladni, és nem lehet elérni a spirituális szinteket sem.  Minden fizikai és lelki feszültség a túlélés ügyében gyökerezik, tehát az alsó csakrákban megjelenő problémákban. Az első csakra köti össze testünket és lelkünket a fizikai élettel és világgal.
A gyökércsakra a földdel van kapcsolatban és a gerincoszlop tövénél található. Az önfenntartást és a stabilitást képviseli, a fizikai léthez való kötődést, a testi egészséget, a túlélést, a bőséget.


ÉLJ MAGAS FREKVENCIÁN!

A negatív gondolatok kihatással vannak az egész életedre. Nem csupán egy-egy részére, hanem mindenre. Ha nem teszel ellene, az egészséged is veszélybe kerül. Nem is gondolnád, de a negatív gondolatok fizikailag is rossz hatással vannak az agyra, károsíthatják azt. Ez a károsodás ugyan még nehezebbé teszi a rossz gondolatok elengedését, de nem lehetetlen! Szakítsd meg az ördögi kört!
Az alacsonyabb energiaszintekről a világ reménytelen, szomorú, ijesztő vagy frusztrációkat okozó helynek tű­nik, a bátorság szintjéről azonban az élet már izgalmas, kihívásokkal teli és serkentő jelenség. A bátorság az új dolgok kipróbálásának és az élet viszontagságaival való szembeszállásnak a hajlandóságát jelenti.

20 – szégyen, 30 – bűntudat, 50 – fásultság, 75 – bánat, 100 – félelem, 125 – vágyakozás, 150 – harag, 175 – büszkeség, 200 – bátorság.

Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között. Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgés szintjükön. Ha a tudat kevés fejlődésen megy keresztül, alacsony a rezgésszint, és az életet félelem és fájdalom uralja. A szeretetnek nagyon magas a rezgési frekvenciája, míg a félelemé nagyon alacsony.

A blokkolt csakrák különböző betegségeket is vonzanak.
– aki bizonytalansággal, kiszolgáltatottság-érzéssel válaszol egy stresszhelyzetre, annak a koronacsakra blokkolt,
– akinek ilyenkor a feje fáj, képtelen gondolkodni, annak a harmadik szem csakráját kellene feltöltenie.
– az elszoruló torok az ötös csakra,
– a szívdobogás, a szívcsakra blokkjára utalhat.
– a gyomortáji idegesség, az evéskényszer vagy éppen az evésképtelenség a napfonatcsakra alulműködését jelezheti,
– a sírógörcs pedig a szex vagy szakrális csakra problémáira utal
– aki stresszes pillanatokban úgy érzi, kicsúszott a lába alól a talaj, vagy éppen hasmenése lesz, annak a gyökércsakrájára kellene koncentrálnia.

Minél magasabb a rezgés frekvenciaszintje, annál magasabb az illető lény vagy állapot szellemi szintje is. Energiaszinted nem csak pénzt vonz életedbe, hanem minden mást, beleértve más embereket is. Ha nagyon alacsony az energiaszinted, ugyanazt az energiát vonzod be, amit kibocsátasz. Más szavakkal olyan embereket és kapcsolatokat vonzol életedbe, melyek ugyanilyen alacsony szintű energiával rendelkeznek. Mindenképpen hasznos dolog az energiaszint növelés – ezt energiagyógyászként is vallom!
Az energetikai kezelés elindítja az öngyógyító folyamatokat – kedvezően hat a spirituális tisztulásra, rezgésszámemelés következik be általa, így tehát a pozitív életesemények bevonzásában is segít.

AMIKOR ÚGY DÖNTESZ, HOGY A SZERETET LÁTOD A FÉLELEM HELYETT AZ ÉLET ÁRAMLANI KEZD!

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszintemelés
Angyalmágiák-Angyalterápiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php