Mit tartogat a jövőd?!

2020 a Hold éve

A növekedés-gyarapodás-fejlődés éve lesz 2020!

2020 a négyes rezgése alatt áll – az egész évet a változás iránti vágy fogja betölteni. Személyes kapcsolatainkban és a karrierben is nagy változást hozhat ez az év.  A számmisztika négyese   az Uránusz rezgését teljesíti ki: a feszültség, a kereszt, az intuíció és eredetiség száma.
A tarot nagy arkánumának a Császár lapját jelöli a  teremtés az öntudatos energiák erejével. Császár üzenete számunka: Vezetni és uralni állhatatosságot kíván. Kormányozzuk érzelmeinket és ösztöneinket. Bölcsesség, szeretet, szerénység járjanak együtt. A Négy sarkalatos erény betartása, Bölcsesség, Igazság, Erő és Mértékletesség. Legyen bennünk Hit, Remény és Szeretet.
2019 decemberében a Jupiter szerencsebolygónk a Bak jegyébe lép át és itt is fog tartózkodni egy teljes évet. Ha pozitívan állunk hozzá sorsdolgainkhoz, segít bennünket a céljaink elérésében.
A Hold őrzője Gábriel arkangyal. Gábriel az érzékiség, az álmok, a közérzet és egyébként mindenféle érzelem, az intuíció angyala. Érdemes lesz majd őt imaginálni.

A 2020-as év sok meglepetést tartogat mindegyik csillagjegy számára, lehetnek kellemes vagy kellemetlen meglepetések, de a változás mindenkinél megjelenik.
Ha kíváncsi vagy, mit hoz a jövő év számodra szeretettel ajánlom Neked a SORSELEMZÉST tarot útmutatóval. Ha szeretnéd megtudni milyen területeken leszel sikeres, és mire kell nagyon odafigyelned, milyen lesz az egészségi állapotod és rád talál-e majd a szerelem, milyen sorsfordulatra számíthatsz?!
Egy kis asztrológia, egy csipetnyi számmisztika, és a mindenre rávilágító tarot a másfél órás program része – belenézhetsz a jövődbe!
Grátisz, ajándék: csakra-aura harmonizálás – energetikai szint emelés – Angyal tarot – Arámi áldás – Mahatma energia!
Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Kapcsolat: 06202782612

Skyepon és messengeren is elérhető vagyok – konzultációk minden nap!
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Elérhetőségem: délelőtt 10-tőle este 20-ig – hétvégén i
https://asajah.hu
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php