Ragyogtasd fel az energiádat!

Az aura megtisztítása nélkülözhetetlen a spirituális higiéniához!

Az élet nem akkor kezdődik, amikor megszületünk, akkor kezdődik, amikor eldöntjük, hogy élvezzük! És vannak, akik sugározzák magukból az életet… akik a hozzájuk vágott kövekből kastélyt építenek. Akik mosolyt csalnak az arcokra, akik örökké remélnek, akik megtalálják a szépséget, bárhová is mennek.Az élet nem akkor kezdődik, amikor megszületünk. Az igazi élet akkor kezdődik, amikor megértjük, ott kell lennünk, ahol cikáznak körülöttünk a fények, ahol azokkal lehetünk, akik szárnyakat adnak nekünk. – Manna OW

Naponta legalább egyszer tisztítsd meg az aurádat!
Lehet akár ébredés után, egyszer pedig elalvás előtt. Az alvás előtti auratisztítás lényeges dolog. Minél több emberrel lépsz kapcsolatba az adott napon, annál több gondolatforma és energia kapcsolódik rá az asztráltestedre, és ezek bizony problémákat okoznak.
Az emberek asztrálteste minden nap összevegyül egymással.
Mint ahogy az emberek elkaphatják egymástól a vírusokat, az aura úgy vesz fel energiát. A negatív gondolatformák, pl. az irigység és a harag mind hozzáragadhat az auránkhoz, és balszerencsét hozhat ránk, többek között baleseteket, betegségeket, heves vitákat, kisebbségi érzést, pech sorozatot okozhat.
Ha energia vámpírokkal, szomorú, panaszkodó, vagy ellenséges, vádaskodó emberrel találkozol, akkor levertnek, fáradtnak, erőtlennek érzed magad. Ezután a dolgaid sem sikerülnek jól. helyesen teszed ha pozitív, magas rezgésszintű emberek társaságát keresed.

Íme egy egyszerű otthon is elvégezhető gyakorlat: Vizualizálj egy ragyogó fényburkot magad körül. Tartsd meg ezt a képet amíg a gyakorlatot végzed. Ezután lásd, ahogy egyesével megtisztítja csakráidat, feltölti csodás ragyogó fénnyel.
Ha azt veszed észre hogy az aurád vagy a csakráid nem tiszták, ismételd meg a meditációt – figyeld magad rendszeresen belső látásoddal. Ez a gyakorlat figyelmeztethet téged minden negatív energiára vagy pszichikus támadásra, melyet ezen gyakorlat segítségével könnyen kivédhetsz.
Ha tudatosan huszonegy napig gyakorlod szokásoddá válik, beépül a mindennapi programodba.

Nagyobb blokkok esetén persze szükség van hosszabb meditációra, súlyos esetben energiagyógyászhoz fordulni, érdemes szakember segítségét kérni.
Energetikai tisztítással, rezgésszint emeléssel, önbizalom fejlesztő energiákkal szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Keress bátran, rugalmasan egyeztünk a terápiára. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu