Átok-rontáslevétel – energetikai tisztítás

Átok-rontáslevétel

Az átok, rontás – a metafizikában is létező fogalom.  Ahogy van áldás energia, ugyanúgy létezik rontás energia is. A fehér mágia ellentéte a fekete mágia. Ahogyan vannak fényben élő, segítő lelkű emberek, ugyanúgy vannak fekete árnyékban élő, ördögi-rontó emberek. A rontás rossz szándékú energetikai támadás. A mások befolyásolására tett rosszindulatú kísérlet a rontás, az átok, a rosszkívánság, prikézsia, rossz gondolat az akaratmágia köré­be tartozik.
Rontás küldhető spirituális útra, egészségre, lakásra, anyagi jóllétre is, romboló negatív aspektusként. Magas rezgésű fehér mágiával megtisztítható, a rontó energia levehető. A rontás-átok levétel legjobb időpontja a fogyóhold ideje és telehold ereje.

Kétfajta rontást különbözetünk meg. Beszélhetünk profi és profán rontásról:

Profi rontás: magas energetikával, misztikus képességgel rendelkező fekete mágus teheti speciális praktikával. A gonosz, rontó  elementál fehér mágiával leemelhető.

Profán rontás: egy ismerős haragos rossz kívánsága, ami magas vibrációja folytán a fizikai létben beteljesedhet. A rákántálás egy különleges tisztító eljárással letörölhető.

Önsorsrontás: amikor valaki élete, sorsa ellenében él, s karmát karmára halmoz. Ilyenkor a karmaoldáshoz folyamodunk.

Párkapcsolati rontás: szerelmi átok.
Ha párkapcsolatodban hosszú idő óta elakadások vannak, túl sok a veszekedés, pedig harmonikus az életszámotok, és a rezgésetek, – és semmi, de semmi sem gátolná meg egyébként a szeretni és szeretve lenni állapotát – akkor erősen gyanakodhatsz rá, hogy valaki rontást küldött rátok, rád, illetve a párkapcsolatodra. Egy különleges szertartást javasolok hozzá: Istenangyali áldást.

A szerelem kötés is rontás – egy manipuláló szertartás.
Valójában a szerelemkötés is rontás. Az összekötő gondolat, gátolja a szabad akaratot. A kényszer érzése felőrölhet, a szeretet rezgésének megkötése oldásra kívánkozik. Rontáslevétel után angyali összerezegtető áldás a jó megoldás.

Átok: a rontás magasabb oktávja –  egy erős negatív hatású az Akashában rögzült rossz kívánság, mely adott személyhez, állathoz, vagy dologhoz kötődik, ez elöl nincs menekvés, követi mindenhova. Az átok arra is hat, aki a megátkozott állattal, tárggyal, házzal, autóval, könyvvel, stb. tulajdonosi, használói-, személy esetén pedig érzelmi (párkapcsolat) kapcsolatba kerül. Több időt igényelő tisztító rituálé – de minden esetben száz százalékosan működik!

Rontás-átok levétel és tisztítás

A rontás-, átoknak különös energiája van, ezért könnyen felismerhetőn érzékelhető. Az átok és a rontás behatol a bioenergetikai térbe, és fizikai tüneteket idézhet elő.
Az átok a rontásnál erősebb energiaképződmény – egy olyan elementál, ami ugyanolyan erejű fehér mágiával összetörhető. Sem a só, sem a piros fonál ebben nem segít – jóval erősebb rezgés szükséges ahhoz, hogy felülírja, és oldja a negatív dolgokat. Ehhez legalkalmasabb a speciális magas rezgésű fehér mágia és az áldás energia. Tudni illik, hogy soha nem a feladónak küldjük vissza a rontó energiákat – a számla kiegyenlítésről majd az Univerzum gondoskodik.
Az átok rontáslevétel old és felszabadít – utat nyit arra, hogy szerencse áldásban élj. A tisztítás idejével az aurádra rátelepült negatív blokk is oldásra kerül. Fogyóhold idején erős, nagy hatású romboló spirituális munkával végezhetjük el a destruktív mágiát: rontás, átoklevételre, mágikus kötések oldására kitűnő alkalom a telihold ereje.
Fontos megjegyezni, hogy az átlagosan erős aura képes az ilyen hatások kiszűrésére, legyengítésére, ha pedig valamiért sebezhetőbb állapotba ju­tottunk, saját felsőbb énünkhöz és spirituális segítőinkhez mindig fordulhatunk. Az átok-rontásle­vételkor is ezeket a csatornákat használom, de jó, ha saját magad is fellépsz az ártó erők ellen, és száműzöd őket energiateredből.
Ha azonban legyengül az aurateredet, érzelmileg-szellemileg energetikailag enervátlanná válsz a rontó energiák berezeghetnek és innentől már jobb szakembert keresned – mert alacsony energetikai szinten nem tudsz védekezni ellene. Ilyenkor már kevés a házi megoldás, és a zsályás füstölés.
Javaslom, hogy é
rdemes minden hónapban energetikai energetikai tisztításra, energiafeltöltésre jelentkezni.


Az átok-rontás  erős fehér mágiával tisztítható, oldható és levehető!
A negatív energia levétele holisztikus megoldással történik, Istenangyali lehívások erejével, illetve energetikai blokkoldással, fehér mágiával. A szertartást avatott nagymesterként végzem.

A személyes átok-rontáslevételnél gyakorlatilag elég egy alkalommal – de szüksége esetén háromszor igénybe vehető, ha lenyomatok még mindig akadályokat okoznak.
Ha úgy érzed, hogy rontás, vagy átok van rajtad kérheted a tisztító lehetőséget. A tisztítás után áldás energiákkal töltekezhetsz nálam.
Előre bejelentkezés alapján tudunk konkrét időpontot egyeztetni. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus és exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Fogadóidő: délután 2-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu