Sorselemzés – Sorsutazásban

Honnan jöttél, hová tartasz

“Mi határozza meg a leginkább, mivé válunk, és mire jutunk az életben? A döntéseink. Ezek a pillanatok formálják a sorsunkat. Mindenekfelett hiszem, hogy a sorsunkat nem az életkörülményeink, hanem a döntéseink határozzák meg.” – Tony Robbins


 
Azt, hogy mi  a küldetésed ebben az életedben, a sorselemzés felfedi előtted. Mindenkinek saját magának kell meghozni a döntést, hogy milyen irányban folytatja az életét és ez hatalmas felelősség. Minden döntés sorslépés – gondold csak el: ok-okozat.
Minden ember céllal érkezik hozzád. Senki sem lép véletlenül az életedbe. Életed minden szereplője veled utazik az összes inkarnációdban. Van aki utat mutat Neked és van aki megerősít abban, hogy jó úton haladsz. Az ‘ébresztő emberek’ sokat segítenek, helyzeteket világítanak meg – hogy jobb útra tereljenek.
Egy sorselemzés során kiderülhet ki az aki most vagy, és ki az aki lenni szeretnél. Visszanézve láthatod hogyan, s miként kerültél oda, ahol most vagy. Minden megtapasztalás téged szolgált.
A sorsutazás nagy tanító – mert minden megtapasztalt helyzet tanítást kínál. De minden tanítás áldást is hordoz. Néha egy-egy kellemetlennek hit dologból lesz egy jobb lehetőség. Nézd csak pozitívan az életedet. Örülj a kihívásoknak, mert azok a feladatok amiben bizonyíthatsz, és fejlődhetsz.
Mindenkinek van egy sorsküldetése, ez a spirituális feladata. A küldetésed igazi nagy lehetőséget tartogat számodra. Ebben az inkarnációdban el szeretnél érni valami olyan dolgot, ami feljebb visz, a fény felé. A helyzetek elhozzák számodra a fejlődési szakaszokat, hogy elérd azt a kapcsolódást és barátságokat, szerelmeket amit az élet tartogat neked. Mindeközben egyre csak nemesedik a szíved, a lelked, a lélekbölcsesség és a lélektudatosság erősödik benned általuk.
Kerüld el a szennyező kapcsolatokat, húzódj ki a méltatlan szerepekből. Keresd mindenben az igazit, az igazat. Légy bátor és céltudatos teremtője életednek!
Fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal és képesek legyünk a pozitív változásra. Aki eljutott odáig, hogy spirituális tanácsadóhoz fordul segítségért, többnyire olyan élethelyzetben van, amikor egyedül nem képes dönteni. Segítséget kérni nem szégyen, hanem erő!

 

Lélekfejlesztő terapeutaként is örömteli lehetőség számomra, megtiszteltetés, hogy segíthetek neked a sorsfeladatod feltárásában. Rendszeresen tartok blokkoldást, tisztító- rezgésszintemelő meditációkat segítek a testi, lelki problémák megoldásában. Ha kíváncsi vagy, gyere el hozzám egy terápiás foglalkozásra.
Az ülés használok tarot lapokat, angyali üzeneteket, számmisztikát, asztrológiát, pálcát, ingát, és aura olvasást.
Grátisz: aura-csakra-meridián tisztítás, hangolás – energetikai feltöltés, energiaszint emelés.
Szeretettel várom a spirituális úton járó, tudatosan fejlődni vágyó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket az órás programra Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Fogadóidő: délután 2-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu