Spirituális újhold érkezik!

A Nyilas Újholdat november 23-án, szerdán 23 óra 58-kor üdvözölhetjük!

A Nap november 22-én a tüzes Nyilas jegyébe lépett át. Ezen időtől sokkalta optimistábbak, nyitottabbak, lelkesebbek, energikusabbak, tüzesebbek, nagyvonalúbbak, jövő orientáltak lehetünk.

Egy varázslatos újholdat üdvözölhetünk szerdán a misztikus energiákban. Érdemes angyalvarázslatokat, bőségmágiákat, szerelmi mágiákat felküldeni az Univerzum teremtő erőihez. Figyelj oda, mert jeleket, üzeneteket is kaphatsz égi segítőidtől. A teremtő mágiákat mindig az elengedő szertartásokkal kezd el. A varázslatokhoz őrangyalodat is hívd le és Mihály arkangyalt is invitáld meg.
Ugyanezen a napon a Jupiter bolygó abbahagyja tolató, retrográd mozgását és megkezdi aktív égi útját – egy pozitív lendület érkezik. Szűnnek az akadályok, a blokkok, egy sikeres időszak kezdődik el.
Az újhold egy új ciklust indít el, a kezdetek, a növekedés – a teremtés ideje. Engedd el az elavult nézeteket, teremts egy pozitívabb, sikeresebb jövőképet. Okosan, bölcsen gondold át céljaidat, terveidet a változó lehetőségekben.
A teremtő energiák hatalmasak – a plejádi rezgések kedvezően hatnak – ha családot szeretnétek hangolódjatok a babaprojektre.
Érdemes kristályékszereidet, kristály-szerencseköveidet és tarot lapjaidat is feltölteni az újhold különleges mágikus rezgésében.


Újhold napján a Fejedelemségek karának őrangyala Vehuél angyal áll majd az Időkapuban. Imájával megszólíthatod őt: “Vehuél angyal kérlek kérlek irányítsd törekvéseimet emelkedettebb és nemes dolgok felé, amelyek méltók a Te szent nevedhez. – Szeretlek téged – ámen.” Vehuél angyal csodás uránuszi energiákkal tölthet fel és szerencsés lehetőségekkel áldhat meg. Engedj el minden fejlődésedet akadályozó körülményt, hogy megnyílhass a jobb emberi kapcsolatok felé.


Szerelmi mágiákkal, párkapcsolatot megerősítő angyalozással, bőségteremtéssel, negyedéves, éves tarot jóslással, oldással, blokkoldással,  energetikai tisztítással, őrangyal behangolással, Istenangyalos lehívásokkal is kereshettek.
Kívánom, hogy legyen hited az újrakezdésre, a lelkesítő, tüzes, aktív energiákban. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu