Szent Iván hava – Nyárelő

Júniusi energiákban, Napisten havában

A tarot nagy arkánumának hatodik lapja a Válaszutak  döntésének lehetőségét mutatja. Kapcsolat kérdések kerülnek előtérbe a hónap alatt. A hatos szám a számmisztikában a szív és a szeretet energiáit hordozza,
A Kazanlár-féle tarotból A MágusA  Halál –  A  Torony lapokat húztam a júniusi időszakra. Szívenergiáddal varázsolt át az életedet, gondolkozz másképpen, a sorszerű élethelyzetekben.
A hónap első hetében gyógyításra, harmonizálás a legjobb időben leszel a Mars-Uránusz kapcsolódásban. Hangolódj a fényenergiákra, tégy azért, hogy egységbe hozd önmagad. A hónap közepének energetikája kedvez a probléma megoldásnak a hónap végi energiák a kapcsolat tisztításnak kedveznek.
Önfejlesztéssel, lélekre hangolással szeretettel várlak egyéni, személyre szabott terápiás konzultációmmal.

A hónap legfontosabb napjai:

Június 2-án a Vénusz bolygó a Rák jegyébe lép. Ez az állás kedvez a családi együttléteknek, érzelmi töltődésnek. Bővebben erről itt olvashattok: http://asajah.hu/a-venusz-a-rakba-lep/
Párkapcsolati elemzéssel kereshettek kamarás messengeren is, de személyes egyéni foglalkozásokban is.

Június 9-13-ig eszmecserére, beszélgetésre jó idő  jön – megértő kommunikációval rendbe teheted kapcsolataidat. Ápolhatod szeretteiddel a jó viszonyt.  Karmaoldó meditációkkal segíthetek.

Június 10-én 12 óra 52 perckor Újhold lesz az Ikrek jegyében. Egy aktív teremtő időszak veszi kezdetét. Újholdkor angyalmágiákkal várlak benneteket!

Június 10-11, 12,  a Föld-Merkuriusz együttállás kedvezően hat a gyógyításra, a magasabb világokkal való kapcsolat felvételre, imákra, mindenféle spirituális tevékenységnek jó ideje lesz. Csakra-aura hangolásokkal, magas rezgésszintre hangoló meditációkkal várom az ezoterikus Hölgyeket!

Június 11-én a Mars bolygó az Oroszlán jegyébe lép. Energikusabbá és határozottabbá válnak tetteink. Az empátiára ügyelj! Önbizalom erősítő tréninggel kereshet az, akinek önmagában hite nincsen.

Június 13-20 Föld trigon a Marssal.  Ez az időszaka megoldások ideje lesz. A feladataidat, a problémákat magas spirituális energiákkal,  remek ötletekkel tudod sikeresen végrehajtani. Ha nem így lenne rontásvizsgálattal kereshetsz meg.

Június 21-én 5 óra 32 perckor a Nap a Rák jegyébe lép – a Rák hava veszi kezdetét. Tudatosabban hozhatod magad egyensúlya, a harmóniára törekedve szeretettel töltekezve. A Nyári napforduló és a ‘lencsemágia’ ideje lesz. Teremtő mágiákkal várlak szeretettel.

Június 24-én 20 óra 39 perckor a Telihold a Bakban köszönt be ránk. Elengedő programokkal segíthetek, ha felkeresel.

A június 24-30 időszakban A Nepun-Uránusz- Plútó- Vénusz kapcsolat által lehetőséget kaphatunk a kapcsolataink harmonizálására, kapcsolat gyógyításra, a  lélekszintre emelésre is jó az alkalom.  Ami  pedig nem működik, nincs már benne szeretet, azt engedd el.  Szerelmi jóslással segíthetek a fontos döntésekben.

Emlékezz: amikor a Földre jöttél aláírtad ama bizonyos szerződésedet, hogy a történéseket megtapasztalva, fejlődve lelki szinten át és megélve inkarnálódsz. Gaia szeret –  semmi sem történik véletlenül, mindenhez beleegyezésedet adtad. Megírtad a születést és a véget is. A tanulási feladatokat, az opciókat, a szabad akarat választásában megéled jelen  leszületésed alatt.
Tégy rendet kapcsolataidban, hangolódj a szeretetre! Hallgass belső értékrendedre, engedd el a negatív gondolatidat, és fókuszálj a teremtő csodára. Gyógyítsd magad a természet erejével: fűben-fában orvosság. Minden helyzetben keressétek a megoldást, a gátló erőkben a kihívást. Állj ellent a manipulatív félelemkeltésnek. A problémamegoldásra összpontosítsatok. Értelmezzétek a helyzetet, kétségbeesés helyett sorsod teremtésére hangolódva haladj.
Ha angyalozná kérd Mihály és Raziel arkangyalt,  valamint Murielt a csodatevés angyalát, hogy velük együtt sikeres hónapot élhess.
Magas spirituális energiákkal az alázatot tanulva, a sorsodat elfogadva,  azt beteljesítve, a sors akarta szerint, önmagad tiszta fényében cselekedve, ragyogva haladj! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Share Button