Szeretet rezgésekbe érkezünk!

H   e   t   i       t   a   r   o   t
2023 február 13-tól február 19-ig.

A szeretet hetébe érkeztünk. A héten ünnepeljük Valentin napját,  a szerelmesek ünnepét. A Nap-Szaturnusz energiákban – töltsünk minőségi időt szeretteinkkel, áramoltassuk a szeretetrezgést. Célmegvalósításnak kedvez a hét elejének energetikája – érdemes gyakorlati lépéseket is tenni az álmaidért. Tisztítókúra elkezdésére remek időben vagy.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Pápa V. – Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom.
Éjjeli-hajnali üzenetálmokkal segítenek, fejlődni az égiek – javaslom, hogy az álomnaplód kéznél legyen – kreatív gondolatokkal áld az Univerzum. A jelenlevő vénuszi-neptunuszi energiák a mágikus tevékenységnek is kedveznek. Felsőbbrendű Én angyalos gyógyító meditációval várlak, őrangyal inkorponálással is kereshettek.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Szuper program lehet a kisebb séta, masszázs, filmnézés-mozizás. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Készíthetsz sült édesburgonyát is a menühöz, köretnek, friss zöldséggel tökéletes. Fogyasszatok minél több rostban gazdag gyümölcsöt: almát, körtét – így egészséges.  Szépítkezni lesz jó okod: a fodrászodat, és a kozmetikusodat is felkeresheted, hajmosásra, bőrápolásra, fogyó-és tisztítókúrára kitűnő az alkalom. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek jó lehetőségei lehetnek– hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Nyilas jegyében jár, február 16-án, csütörtökön lép át a Bak jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szívbéli, lélek döntések.
A Nap-Szaturnusz rezgések kedvezően hatnak:  jobban átláthatod sorsdolgaidat. Most érdemes karmát oldani, lélektisztulásnak is jó ideje van. Kapcsolataidat is felemelheted lélektársi szintre: mély lelki beszélgetésekre remek a téridő. Kapcsolat tisztítással, karmaoldó meditációval várlak szeretettel.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Hasznos lehet a pihentető séta- levegőzés, vagy akár a bőr-és testápolás.Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Egy mákos-diós tészta remek ötlet a hétvégéhez. A folyadék pótlásról most is gondoskodjatok – igyatok minőségi mézzel ízesített gyömbér teát, a télies időben igazán jóleshet.  A tisztítókúrát tovább folytathatod, bőrápolásra, kéz- és körömápolásra is jó energiák lesznek. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse a hétvégében – vegyétek észre!  (A Hold a Bak jegyében jár, február 18-án, szombaton lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

Az Ítélet – Új idők, újjászületés, átalakulás.
Jövőtervezgetésre, tisztázó beszélgetésekre a legjobb lesz a hétvége energetikai tere a Merkúr-Jupiter rezgésében. Sorsváltoztatásra, megújulásra is jó időben vagy. Bőségteremtésre remek nap lesz a vasárnap. Bőség mágiákkal, előretekintő-jövőbenézős tarot elemzéssel várom a hölgyeket szeretettel – ha úgy érzed, hogy elakadtál, keress meg.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a mozizás-filmnézés, baráti együttlét. Nem ajánlatos műteni a viszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Egy ízletes, fűszeres babfőzelék igen jól eshet – igyatok elegendő folyadékot, és fogyasszatok gyümölcsöt rendszeresen. Hajmosásra, kozmetikára, fogorvosi vizitre jó lehetőséget ad a hétvége időtere – a méregtelenítő-tisztító kúrát is tovább folytathatod. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Vízöntő jegyében jár, február 20-án, hétfőn lép át a Halak vizes jegyébe.)

Működtesd a feltétel nélküli szeretetet. Kapcsolati gondjainál hívd, imagináld Chamuel arkangyalt – ő szívcsakra őrzője, és Hániel arkangyal – ő a házasság angyala. Kapcsolataidban törekedj a szeretet-megértés-türelem hullámhosszárra.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: