Tarot-elemzések

Negyedéves tarot  –  önfejlesztő konzultációk

Elöljáróban megjegyzem, hogy nem cigány kártyát használok. A misztikus-mágikus Kazanlár tarot lapjaival ismerkedhetsz meg nálam – nekem erre van beavatásom – és nagy szeretettel ajánlom! A kártyavetést bölcs mesteremről dr. Kazanlár Ámin Emil – ezoterikus festőművész, író, műfordító, tarot szakértő – tanár úrtól tanultam.
A tarot lovagrend tiszteletbeli tagjaként elmondom neked az igazat, és a valót – mindazt, amire szükséged lehet a fejlődésedhez.

Az ülés alatt sok mindenre fény derülhet.
A számmisztika és az asztrológia nálam alap. Először is megnézzük a teljes asztrológiai képletedet, a sorslapjaidat, a sorsenergiádat  és a személyes éved minőségi rezgését. Ezekből válaszokat kaphatunk arról, hogy milyen megtapasztalásaid lehettek előző életedben, illetve milyen megélésékkel, feladatokkal, kihívásokkal szembesülhetsz az előtted álló időszakban, a mostani leszületési inkarnációdban.

A konzultáció tartalmaz egy kis önelemzést is amelyből megtudhatod mit lehet kijavítanod magadban, hogy pozitívabb emberré válj – és milyen bolygóhatások érvényesek rád életed során.

Szó lesz a kapcsolati lehetőségekről, a karrier, a munka, az anyagiak vonatkozásában, valamint a párkapcsolati és az egészségeddel kapcsolatos dolgokról is. Mit érdemes változtatnod, hogy sikeresebb, szerencsésebb, egészségesebb,  teljesebb minőségi  életet élj – hogyan használd a sorsenergiádat. Hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet és a legjobbat.

A Segítőkész Szent Szellemvilág mindenre rámutat.
A tarot lapjaidból megláthatjuk hogyan reagálsz a jelentkező eseményekre, láthatók-e blokkok, tudatalatti elfojtások, ami miatt dolgoznod önmagadon érdemes és hasznos lenne.

Terápiás megoldásokat is választhatunk.
Önszeretet gyakorlatokat, terápiás tükör meditációkat.
Készíthetünk az elakadásokra blokkoldásként lelkesítő, tudatosságra hangoló, tisztító mantrákat, hálaimákat – és angyalozhatunk is, kérhetünk segítséget a felsőbb világoktól.
Végezhetünk energetikai oldást, blokkoldást, és csakra-aura tisztítást, rezgésszint emelést is.
A jobb lehetőségek elérése érdekében tudatalatti agykontrollt.

Nálam a tarot-elemzés nemcsak jövőbenézés, hanem lélekfejlesztés is, tudatosságra emelés. Energetikai hangolással, várlak, ha úgy érzed megértél arra, hogy  szembe  néz a jövőddel, életed karmikus, sorsszerű eseményeivel. Ha megoldásokat keresed a problémáidra, előre szeretnél jutni az életedben,  egy magasabb szinte akarsz jutni a spirituális fejlődésedben, itt a helyed.
Szeretettel várlak, hogy a jövőddel szembesülve felfedez a lehetőségeidet. Csodálatos, értékes ember vagy – sose feledd! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről nálam.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu