Te teremtesz!

A saját érzéseidet Te teremted!

“A legyőzhetetlen erő nem külső edzésből jön, hanem belső felismerésből.” – Sri Chinmoy

A saját érzéseidet te teremted, ha félsz negatív dolgokat, kellemetlen embereket, és betegségeket vonzol. Ha tudatos vagy, a boldogságot vonzod, a pozitív eseményeket, és a pozitív embereket, a jó dolgokat!  Te döntöd el, hogy mire irányítod a figyelmedet.
Annak adj energiát, amit el szeretnél érni, amiben hiszel, mert amire gondolsz azt teremted. Ha a negatív emlékekre gondolsz ugyanazt fogsz teremteni, ha a pozitív emlékeidre gondolsz a sikeres, szerencse energiákat fogod vonzani. A rezgésszintedet is felemeled azzal, ha a jóra gondolsz.
Ha lemerülnél vedd elő  ‘hála dobozodat’: Olvasgasd át mikor miben volt szerencséd, mikor és hogyan találtad meg a jó megoldásokat. Ez nagy erőt  adhat neked az új eseményekhez.
Mantrázd azt, hogy: ‘Szerencsés, boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Minden tervem jó úton halad, pozitív fordulatot vesz az életem, céljaimat elérem. Erős és sikeres vagyok.
Adj hálát minden nap az Univerzum felé emelt kézzel: ‘ Hálás vagyok  a megtapasztalásaimért és a szerencsés fordulatokért.’
Jupiter ereje ebben az évben szövetséges veled – emelő, segítő energiája akkor emel, ha te is hiszel a teremtő erődben, a céljaidban, a sikereidben és a szerencsédben.


Energetikai tisztítással továbbra is várom szeretettel a Hölgyeket. A program része: tudat tisztítást, negatív emlékképek törlése fehér mágiával, szívcsakra harmonizálás – hogy pozitívabb szemlélettel tudatosabb spirituális életet élhess.
Egyeztess velem időpontot a terápiára – minden kedves vendégemnek  egy éves energetikai védelem jár ajándékba. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu