Teliholdas hetünk lesz!

H E T I   T A R O T!
Március 9-től március 15-ig.

Elengedésnek jó ideje lehet. A bőségmeditációkról se feledkezzetek meg – a tízmilliószoros nap csodás, magasrezgésű energiákat áraszt.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

 

A Válaszutak VI.
Hétfőn a Szűz Teleholdat üdvözölhetjük. Törekedjetek a harmóniára – kerüljétek a konfliktushelyzeteket. Vigyázat szakításveszély is fennállhat. Figyeljetek és ügyeljetek a közlekedésben is – balesetveszélyes helyzeteket inkább jó elkerülni. Most a Halak Nap és a Szűz Hold kerül egymással szembe. Minden telihold érzékenységet hoz magával, de ez a mostani különösen az lesz!
Kedden, március 10-én újra elindul a Merkúr – vele az Élet is könnyebben megy. Lehet most békülni, megbocsátani – helyrehozni elrontott dolgokat jóvátenni. Beindulnak a kapcsolatok, az ügyintézés, a kommunikáció is jobb lesz.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A takarítás, barkácsolás, olvasás a legjobb elfoglaltság lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold a Szűz jegyében lesz.)

Az Igazság VIII.
A Vénusszal a Bikában uránuszi energiákkal. Veszélyes lehet a párkapcsolatokra ez az állás – most nem érdemes komolyabb témákat feszegetni – haragos energiák hatnak, jobb csendben maradni, szeretettel közeledni. Tisztázz minden zavaros helyzetet. Karrierrel kapcsolatos jó lehetőségek érkezhetnek, kreatív ötletek találhatnak meg. Talán egy új barátság is jöhet, ami felemel és többet ad neked. Vedd észre a szerencsédet – cselekvő energiákkal közeledj.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Lakás, szekrény szellőztetéssel frissíts, most minden művészeti kulturális program jó időtöltést lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok most a zsírok, olajok lesznek. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A Mértékletesség XIV.
A pénteki skorpiós Hold bekavarhat a kapcsolatokba – türelemmel, megértéssel légy. Szombat, vasárnap már gyógyulást hozó, aktív napot élhetünk meg.
Hallgass a megérzéseidre, figyelj a jelekre – tudatos ésszel tedd a dolgodat. Ügyelj a pénzügyeidre, ne költekezz túl magad. Húzz fel egészséges határokat – kivel igen, kivel ne barátkozz, kit engedj közel magadhoz. Hamarosan helyére kerülnek gazdasági ügyeid és egy nagyobb anyagi bevételre számíthatsz – a pénz szeretet energia, old a félelemgátlásaidat.
A hét vége tűz víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat.A legjobb program lehet a mozi, avagy a természetben járás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek lehet szerencséje.  (A Hold a Nyilas jegyében lesz jelen.)

Lásd minden kihívásban a fejlődés lehetőségét. A hét rezgése arra inspirál, hogy gondol át alaposabban sorsdolgaidat, és élj minőségibb életet.Légy bölcs sorsteremtő.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.

Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

 

Share Button