A szent kötelékeket angyali kezek kötik szorosra!

A lélektársak nem mindig azok, akikkel jót beszélgetsz, sok a közös téma. Ezzel vigyázzatok! A lélektársak egymáshoz nagyon közelálló rokonlelkek. A Lélektárs különbözik az Ikerlángtól. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. Lélektársból több is lehet.  A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy Isten egyik tervét megvalósítsa. Lélektársból lehet több is, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk is előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. Sok esetben várnak az újraegyesülésre, hogy segíthessék egymást. Lélek-társunk saját személyiségünk tükre, amelyben jó, ha megnézzük magunkat…

Egy kedves kis duci hölgy keresett meg messengeres konzultációval. Párkapcsolati ügyben szeretett volna tájékozódni, jobban. A férfi akiről szó volt, nős ember, szerződéses szövetségben él a párjával, szent kötelékben!
Rosszul kezdődik, gondoltam összehúzott szemöldökkel. Na, lássuk mit mutat az elemzés. A férfi párkapcsolatából a tűz kissé kihunyva, ezért gyakran ismerkedett és beszélgetést kezdeményezett hölgyekkel – házasságon kívüli kapcsolatot keresett.
A mi is ducink ebbe a csapdába esett…
Jókat beszélgettünk – mosolyogva mondja, aztán meg kipróbáltuk, hogy milyen is egymással… az ágyban, a szerelemben.

Nahát, nahát… szentség elleni vétekbe esett: a csalás-lopás csapdájába. A kapcsolat itt meg is remegett – már csak néha-néha találkozgatnak, rövid időre összefutnak….kb.pont annyira. A tarot válasza az illúziót mutatja, a férfi érzései igen csekélyek – inkább kalandot keresgél, meg ilyenek… Nem akar elválni, válni, új életet kezdeni sem…se vele, se mással.
A hölgy csalódott lett – de biztatom tovább…a saját házasságodat kellene inkább rendbe tenned.
Hát igen, azzal meg baj van, már a gyermekem is az apja mellé állt – alig törődnek velem. – vallja be szomorúan.
Átbeszélgetjük a dolgokat – most már tisztábban látva, elhatározza magát, hogy változtat a karmáján, és a sorsán.

A legnagyobb tanítónk a párkapcsolat. A legfontosabb, hogy nem lopjuk el más nő életében a párját – hiszen lélekszerződése, spirituális kötődése vele van. A házasságokon, és az élettársi kapcsolatokon áldás van a két ember közötti szent köteléken. Két ember meghitt viszonya, szoros együttélése a legkomolyabb spirituális tanulási lehetőség lehet. Párkapcsolat elemzéssel is kereshetsz: http://asajah.hu/ezovilag/mit-adhat-szamodra-egy-parkapcsolat-elemzes.php
Nem mindenki élhet a lélektársával, de mindenki dolgozhat érte a jelenlegi kapcsolatában, házasságában. Van lehetőség a jelenlegi párkapcsolatodat is felemelni lélektársi szintre. Komolyan elgondolkozott rajta – így ebben maradunk és egy újabb konzultációt beszélünk meg személyesre, a következőt már a stúdióba.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, azokat a Hölgyeket, akik úgy érzik megakadtak, elakadtak abban a bizonyos sorsuton!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés
Angyalmágiák – Szerelembevonzás, Kapcsolat megerősítő áldás
Szerelmi jóslás – kapcsolati rontáslevétel
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php