A Vénusz a Bikába lép!

Március 5-én a Vénusz a Bikába lép – segítő energiákkal áld az ég anyagi és kapcsolati ügyekben megint. Érzelmeink stabilabbá, kiegyensúlyozottabbá válnak. Fontossá válik az anyagi és érzelmi biztonság. Bika Vénusz felerősíti vágyunkat a földi élvezetekre. Művészi hajlamaink kreativitásunk,érdeklődésünk új és érzelmes dolgok iránt előtérbe kerülhet.

A Vénusz a szerelem bolygójaként, amellett, hogy az érzések kifejezéséről árulkodik, az együttérzésre és a mások iránti gyengédségre hat. A születési horoszkópban azokra a dolgokra utal, amelyekben örömet lelünk és ezeknek a kifejezésmódjára, művészi és romantikus törekvéseinkre, arra amit mások iránt érzünk, és amit mások éreznek irántunk. Szerelmi életünk szintén a Vénusz bolygó hatása alatt van. Ez a bolygó az érzelmi alapú kapcsolatainkat határozza meg, az erkölcsünket, a házasságunkat és a különféle szövetségeinket. A művészi képességeket, a kreativitást és az esztétikát mutatja meg. Női bolygóként tartják számon és kis szerencsének is nevezik. Uralja az érzéseinket, a barátságainkat és az élet szép dolgait ápolja.

Március 5-én, csütörtökön a Vénusz a harmónia bolygója belép a földies Bika jegyébe. Nagyobb hangsúlyt kapnak a kapcsolati témák: a kapcsolatok, a testiség, és az érzékiség, a szerelem.  Vágyódunk többet foglalkozni, több időt eltölteni szeretteinkkel. Jobban koncentrálunk a sikerre, az anyagi világra, az anyagi dolgokra, a pénzenergiára. Sikerorientálbakká válhatunk – többlet időt fordíthatunk a karriergyakorlásra. Ezzel egyidőben a birtoklás is megnő – a birtokviszony is igen nagy energiával bír majd.  Nagy energiája lehet a most megkötött házasságoknak, és eljegyzéseknek. Fokozódhat a vágy a nőiesség megélésére – (szeretet, lágyság, empátia, szerelem, befogadás…)  De ezen időszak alkalmas a szerelembevonzásra is. Szerelmi  Angyalmágiákkal kereshetsz – de meglevő párkapcsolatokat is megerősíteni jó ötlet.


Egyébként pedig a Bika napjegy legszerencsésebb éve 2020. lesz – persze, csak ha célratörő vagy mindebben. Na, és vasárnap, március 8-án  meg jön a Nőnap – ünnepelni legyen jó okod akár ha kapcsolatban vagy, akár ha egyedül vagy, barátokkal, vagy társaságban – élvezd a léted minden pillanatát. A Vénusz őrzője Haniel arkangyal.  Segít az érzelmi fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében.
Megjegyezni sem kell, hogy a Vénusz a saját jegyében igen jól érzi majd magát – harmonikus energiák hatnak.

Csodás megéléseket kívánok mindenkinek nagy szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Szerelembevonzás, Kapcsolat megerősítő áldás
Szerelmi jóslás – kapcsolati rontáslevétel
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php