Teremtő erőd igen nagy, fordítsd a javadra!

H E T I   T A R O T!
Július 13-tól július 19-ig

A Merkúr újra aktív mozgásban, s vele elindult az Élet. A hét elejében picit nosztalgikus időben lehetünk, de gyógyításra, gyógyulásra kitűnő energiákkal rendelkezhetünk. Megtisztulás és elengedés a heti kulcsszavak. Élj okosan, találj vissza belső ‘krisztusi fényedhez’!


A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Halál XIII. – Elindul valami még jobb!
Elengedésben jó vagy – gyakoroltad. Építs egy hasznosabb, és élhetőbb életet magadnak. Most itt a nagy kezdet – engedd el, ami megfog, ami hátráltat, ami nem enged. Ha nem megy, kérj segítséget – keres bizalommal. A  lehúzó kapcsolatok csak hamisságot takarnak , tedd szabaddá az utat az újnak, a jobbnak. Mutasd meg a valódi lényedet – eljött az idő lépni érdemes, tedd meg, ne késlekedj! A neptunuszi energia a gyógyításnak is kedvez.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Egyetek sok friss vitaminokban gazdag zöldséget, zöldségleveket – kellemes friss-üdítő lehet. A szépítkezés, lakásrendezés, kertészkedés jó időtöltés lehet. Fodrászkodásra, kozmetikára, tisztító-fogyókúrára kedvező időszakban a hét eleje. A kertészeti munka a gyomlálásnak kedveznek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – vegyétek észre a jeleket. (A Hold hétfő estétől a Bika jegyében lesz jelen.)

A Császárnő III. – Erős marsikus energiák hatnak – nagy erőben hagynak! Gyarapodást hoznak a napok, a vágyott célod elérheted, minden sikeresen alakul –  persze csak, ha teszel is érte. Költözésre, lakás eladásra, vásárlásra jó az időzítésed. Az égiek is támogatnak minden pozitív cselekedetben. Imagináld pontosan azt az arkangyalt, amelyikre szükséged van, hogy céljaidat segítse. Aknázd ki a lehetőségeket, járj nyitott szemmel,  vedd észre a szerencsés helyzeteket
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a légző és mozgásszerveket. A legjobb időtöltés lehet a társasági élet, és a kirándulás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyetek sok idény gyümölcsöt, ha tehetitek. Fodrászkodásra, hajmosásra a pénteki  kedvező nap lesz. Fogorvoshoz szerdán, csütörtökön inkább ne menjetek, a kozmetikusodat a hét közepében is bátran felkeresheted. A kertészeti munkáknál csütörtök, pénteken a locsolást hagyd el. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold csütörtöktől az Ikrek jegyében lép át.)

A Remete IX. – Bölcs döntések, meditációs készségek. A csendben jobban figyelhetsz, meghallhatod miden bizonnyal égi segítőid üzenetét. Szedd össze magad, és összpontosíts a szándékodra. Készülj fel a következő lépésre…amely előtted áll. Kos-merkúri energiák hatnak – csak óvatosan a kommunikációval is!
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gyomrot, a méhet és a petefészket. A legjobb időtöltés a sport tevékenység lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesznek. Egyetek sok zöldséget és salátát. Fodrászkodásra, hajmosásra a szombati nap kedvez, rossz szokások elhagyására a vasárnapi nap jó lehet. A hétvége ereje a fogyókúrának is kedvez. A kertészeti munkáknál a locsolás csakis vasárnaptól kedvező lehet, fűnyírásra is alkalmas nap ez. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold vasárnaptól a Rákban jegyében lesz jelen.)

Sokkal gördülékenyebb hetünk lesz,  mint a múlt heti – a tisztább uránuszi energiák által. Teremtő erőd igen nagy, fordítsd a javadra. Hívd Urielt,  a megvalósulás angyalát, hogy terveidben segítsen. Őrangyalod támogatását élvezed, ha felveszed vele a kapcsolatot. Légy jelen az életeben, engedd el a rosszat, hogy szabadabban élhess. Kerüljétek el nagyívben a negatív, furcsa embereket – ők nem a földi létet segíteni vannak itt, rombolni jöttek. Ne felejtsetek el élni, szeretni, szabadon lélegezni, örömben lenni.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
A célodra fókuszálj, sikeres és kreatív hetet kívánok tiszta szívvel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button