Tiszta szívvel, igaz hittel

H    E    T    I            T    A    R    O    T
November 14-től november 20-ig.

A héten Tízmilliószoros napunk lesz!

A hét energiáját a jupiteri-merkúri-vénuszi  rezgések uralják. A lezárások ideje jött el: múltba tekintés – sorsrendezés – átalakítás – tisztítás lehetősége.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Halál XIII. – Elengedés, előrelépés.
A hét elejében a neptunuszi energiák érzelmessé tesznek bennünket – a lelki dolgok tisztázásnak ideje jött el. Fontos, hogy aminek lejárt az ideje azt engedd el, hogy tovább tudj lépni, előre. Ha nem teszed meg akadályt, blokkot képezel. A téridő kedvez a megbocsátásnak, a mély lelki beszélgetéseknek. Kedden, november 15-én Tízmilliószoros napunk lesz. Ezen napon a pozitív és negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, így a spirituális gyakorlatok végzése igencsak áldásos. Megérzéseink is felerősödnek – ‘angyalmágiáknak‘ jó ideje lehet most a kedd.  Szerdán, november 16-án a Vénusz a Nyilasba lép át – segít bennünket a társasági élet felé nyitásban, a barátkozásban a kapcsolatépítésben. Elengedő meditációkkal, kapcsolatot tisztító energiákkal is kereshettek.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A családi programoknak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az fehérje lesz.  Fogyasszatok meleg italokat – leves, tea is lehet a termoszban, amit magaddal vihetsz. Tisztító- és fogyókúra elkezdésére kedvező a hét elejének energetikai tere – kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra-vágásra is masszázsra is jó időben lehetsz.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, november 17-én, csütörtökön lép át a Szűz föld jegyébe.)

A Remete IX. – Bölcs döntések, okos lépések. A hét közepében merkúri, vénuszi, jupiteri energiák hatnak. Adj pozitív energiát a harmonikus kommunikációdnak. November 17-én, csütörtökön a Merkúr a Nyilasba jegyébe lép át – függő ügyeink, gondolataink rendbetételében segíthet bennünket ez a rezgés. Tisztítsd a gondolataidat, figyelj oda kimondott szavaidra. Pénzügyeidben légy körültekintő, átgondolt, alapos – hozz okos döntéseket.  Kreatív rezgések hatnak – térrendezésre is remek idő van: szépítheted az otthonodat. Teremts magas rezgésű környezetet a feng-shuival, amelyben töltődhetsz. A plútói erőtér kedvez a bőségszertatásoknak – erre a legjobb nap a péntek lesz majd. Angyalmágiával várlak benneteket szeretettel!
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Hasznos tevékenység lehet a nagytakarítás – szelektálás. Nem ajánlatos műteni a beleket, lépet, az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok vitaminokban gazdag őszi gyümölcsöket. Hajmosásra-vágásra remek lesz a hét közepe – a tisztító kúrát is tovább folytathatod.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – éljetek vele! (A Hold a Szűz jegyében jár, november 19-én, szombaton lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

Az Igazság VIII. – Törekedj harmónia és az egyensúlyra. Kedvező-kellemes Nap-Jupiteri energiák hatnak a hét végében. Keresd az örömforrásokat – töltsd olyan dolgokkal az én-idődet, ami örömöt hoz számodra. Ésszel-értelemmel-érzéssel ismerkedj, találd meg a közös hangot. Ne hagyd magad megvezetni, kerüld a konfliktus helyzeteket. Láss túl ‘maja‘ fátylán, az illúzió ködén! Legyen az igaz, ami számodra igaz: keresd az igazságot, lásd meg az igazságot. Húzd fel egészséges határadat, szelektálj, csak azt engedd magadhoz közel, aki, ami a rezgésednek megfelel. A Mars és a Neptunusz kapcsolódás az alternatív gyógyításnak is kedvez. Csakra-aura tisztítással, rontásvizsgálatra is jöhetsz hozzám.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Remek program lehet a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőt, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az zsírok, olajok lesznek.  A zöld salátákról se feledkezzetek meg a főétkezéseknél. A kozmetikusodat, masszőrödet is felkeresheted, hajmosásra is remek idő lesz, a fogorvosi vizitet is megejtheted.  A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek számára szerencsés lehet – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, november 21-én, hétfőn lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

Légy empatikus, türelmes és megértő, nyitott-toleráns kedvedben. A sajnálkozás, a mártír-szerep mind-mind negatív lehúzó energia – csatlakozz az inspirálók táborába. Zárd ki az életedből a negatív embereket, ne hagyd hogy manipuláljanak, és félre vezessenek.  Engedd el a dühödet az agressziódat, mert ez mind csak alacsony rezgésű energia. A jelenlevő plútói erőtérben tudatosan, józanparasztésszel törekedj a harmóniára. Tisztítsd ki a negatív energiákat aurateredből is – fordulj a jövőd felé tiszta szívvel, igaz hittel. Találd meg minden napban a szépséget.
Kapcsolódj Mihály arkangyal tisztító erejéhez.
Ha elakadásod lenne, gondban lennél spirituális tanítóként égi üzentek közvetítésével segíthetek neked – behangolt gyógyítóként életenergiát közvetítek, gyógyulást segítő energiákkal, tisztító-harmonizáló rezgésekkel, angyalmágiákkal is kereshettek.
Tölts az idődet magas rezgésű emberek társaságában. Meditálj, és vedd fel a kapcsolatot szellemi-égi segítőiddel.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu