Tisztító mágiák

Rontás-átoklevétel

Ahogyan van áldás energia, ugyanúgy van ennek a fordítottja is.  A rontás-átok a metafizikában valós, létező fogalom. Nem kell félni, megijedni, hanem cselekedni, segítséget keresni…
A vonzás törvénye abban áll, hogy azt ‘vonzod’ magadhoz, ami benned él,  s amit kisugárzol. Aki tele van negativitással, alacsony rezgésű gondolatokkal, arra az illetőre sokkal könnyebben rátapad egy rontás/egy átok, mert a vonzás törvénye odavonzza.

Az aura vizsgálatnál megmutatkozik, ha valakin rontás, vagy átok ül. Érezhetően más az energetikája, kicsi az aurája és berepedt, nem teljes, stb.  Az átok egy erősebb negatív rezgés – ezeket már elementál formába önti a fekete mágus gonosz lelke. Ahogy a fehér mágiában gyógyításra használhatóak a pozitív segítő elementálok, a fekete lelkek rontó elemeket képezhetnek, és azokat vetítik, telepítik be az illető aurájába, mentál-asztrál testébe…stb. Ez már erősebb mágia – de kezelhetően levehető; nemcsak az idő minden kiterjedésében, de az időn túlról is oldható.
A rontáslevétel nagy ideje a fogyóhold, de máskor is leemelhető, és hogy honnan jött az is megtudható. A fekete-mágiával feltett szerelemi kötés is oldható. Mindezeket egy speciális energetikával, elementálokkal, és angyali létezőkkel lehet tisztítani. Van, amikor elegendő hozzá egy alkalom, máskor visszahívást javasolok, attól függően, hogy ilyen természetű volt a negatív energetika. Önsorsrontásnál sorselemzést is érdemes nézni.
Ha rontás-átoklevételt szeretnél  keress bátran! – szeretettel várom foglalkozásaimra a spirituális úton járó ezoterikus-exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu