Új lehetőségek az önmegvalósítás hetében

H   E   T   I        T   A   R   O   T
április 3-tól április 9-ig.

Mozgalmas új lehetőségekkel érkezik az április első hete. Minden pillanat sorsdöntés – minden pillanat sorslépés! Ha kíváncsi lennél személy szerint neked mit tartogat: egészség, kapcsolat, anyagiak tekintetében, keress meg tarot elemzéssel – hasznos jó tanácsok, tippek, égi üzenetek neked – angyalozással megerősítve.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Erő XI. – Iránymutató lelkesedés.
Átbeszélés, megbeszélés, értelmes bölcs kommunikáció ideje lesz a hét eleje. A szómágiának is kedvező napja lesz. Az új célok, tervek első gyakorlati lépéseidet is érdemes megtenni most. A halogatás blokkolás, önsorsrontás! Szedd össze magad, pozitív célratörő sorsteremtő energiák hatnak a Szűz holdban – az elindulás ideje van! Tarot opciókkal szeretettel várlak: jövőbenéző lehetőséggel.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a ásványi anyagok, sók lesznek.  Egy kis grillezett, vagy töltött padlizsán remek vacsora menü lehet, ha szereted. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra, hajvágásra kitűnő lesz a hét eleje. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek pozitív ideje lehet – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Szűz jegyében jár, április 4-én, kedden lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A Halál XIII. – Elengedés, lezárás, továbblépés és új kezdet.
A szaturnuszi időtérben a családi dolgok megbeszélésnek jó ideje lesz. Empátiával, megértéssel kommunikálj, lélekből szólj, rendezz, tisztázz. A csütörtöki hajnali Mérleg telihold az elengedésnek (önkorlátozás, elavult hitrendszer) kedvez és a belső béke megteremtésének. Önelemzéssel – terápiás formában is kereshettek.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok gyümölcsöt desszertnek. A kedd, szerda kozmetikára, masszázsra a legalkalmasabb, Kedden a hajfestést is jó eredménnyel végezheted, hajmosásra a szerdai és a csütörtöki nap lesz a legjobb. A csütörtök igencsak kedvezőtlen fogorvosi beavatkozásra – ha teheted kerüld el! A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, április 7-án, lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Csillag XVII. – Hosszú távú dolgokkal, távlatokkal való foglalkozás.
A gondolkodást, tudatosodást segítő marsikus energiák hatnak: remek ötleteid születhetnek. A  megoldást kereső kommunikációnak is itt lesz az időtere. Minden döntés sorslépés. Meditációdban fordulj a felsőbb világok felé – a jelenlevő neptunuszi energiák is erre ösztönöznek. Egyébiránt mindenféle spirituális tevékenységnek kedvez a hétvége időtere.  Új élet teremtő vezetett meditációval(energetikai agykontroll) várlak szeretettel, ha felkeres!
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet az olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A mozgás, a sport jól eshet a tavaszi levegőben! A fogyó-és tisztítókúra elkezdésére remek lesz a péntek – bőrápolásra is igencsak kedvező lehet, a hajvágást inkább halaszd el. A vasárnapi nap hajmosásra remek lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Skorpió jegyében jár, április 9-én, vasárnap lép át a Nyilas tűz jegyébe.)

Az elengedő szertartásoknak szentelj időt a teliholdas időben: most könnyebben le tudsz mondani káros szenvedélyeidről, belső félelmeidről és a idejétmúlt önkorlátozásaidról is. Már változtál, több vagy, jobb vagy – vedd észre a magasabb minőséget magadban: becsüld, tiszteld magad.
Spirituális emberként élni a legszentebb dolog.
Őrangyalod tiszta fényébe merítkezz minden napon. Őrangyal inkorponálással – Istenangyali erőtérben várlak benneteket szeretettel.
Ha hatalmas blokkokat tapasztalsz, fekete energiákat érzel keress meg tértisztítással – rontáslevételt is végzek.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu