Újholdas energiákban

A Mérleg Újhold segít új utakra lépni!

A Mérleg újholdat köszönthetjük vasárnap 23.55-kor.

A Nap és a Hold mellet a Merkúr és a Vénusz is jelen lesz ezen a nagy eseményen. Az elinduló energia világos értelemmel segít az új lehetőségek létrejöttében, az új egyensúly megteremtésében, új nézőpontok kialakításában.
Elsősorban a párkapcsolatokra lesz hatással az égi energia: érdemes lesz kimozdulni,  ismerkedni, barátkozni, társasági rendezvényre menni. Új kapcsolatokat építeni, a már meglévőket pedig felsőbb lélek szintre emelni.

Egyesek már napokkal előtte romantikus hangulatban lehetnek, másokat pedig veszekedős kedvében találhatnak az energiák. Lesz ahol kihívás elé kerül a kapcsolat. Óvakodjatok az elhamarkodott lépésektől, hirtelen felindulásból történő cselekedetekből. Meditálj rá, jó helyen vagy-e a párkapcsolatodban. Gondolkodhatsz elengedésben is – azonban nem mindig a párkapcsolatot kell elengedned, van amikor a negatív energiákat, a helytelen kapcsolati mintádat, ami a kapcsolatodat megmérgezi. A jól működő kapcsolatokban is új fejezet indulhat.
Az újholdas energiák termékenységi napok is egyben –  fogantatásra is remek alkalmat adnak – ha kapcsolódnál a babaprojektre légy figyelmes erre.

Párkapcsolati elemzéssel segíthetek neked, hogy mi a dolgod a pároddal, mire szerződtetek. A már meglévő szerelmi kapcsolatokat segítő összerezegtető angyali áldással is kereshettek.

A Jupiter, a bőség bolygója nagyon aktív lesz a szeptemberi újhold idején –  segít megnyitni a jólét és a lehetőségek kapuit. Új lendületet ad az egészséges életmódra irányuló törekvéseidnek. Tisztábban átláthatod, hogy életed mely területein van szükség átalakításra, felfedezheted magadban az ehhez szükséges eszközöket is. Az újholddal nagyszerű energia  érkezik a pénzügyek rendbetételéhez, új vállalkozás indításához vagy bevételeid bővítéséhez. A jólét megnyilvánulására is kiváló, gondolj tehát jó gondolatokra a bőségről.
Újhold napján az Időkapuban Erősségek marsi karának szoláris angyala Aniél őrangyal fog tartózkodni. Ha hozzá fohászkodsz, segít téged abban, hogy világosan átlásd sorsdolgaidat és kiegyensúlyozott életet élhess.
Érdemes  lesz kristályköveidet feltölteni, ásványékszereidet kitisztítani, és tarot lapjaidat meg megmutatni az újhold erőteljes rezgésének.
A mélyen spirituális újhold vasárnap fantasztikus időszak a meditációra, a vizualizációra és a jóslásra is.

Ha kíváncsi vagy mi vár az elkövetkezendő új időszakban, előretekintő tarot elemzéssel is kereshetsz, órás konzultációs időben. De vállalok kamerás messengeres – videóhívásos – foglalkozást is, érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretettel kívánok áldásos ráhangolódást az új energiákra!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu