Újholdas hetünk lesz!

H E T I   T A R O T !

Augusztus 17-től augusztus 23-ig.
Új hét, új helyzetek, új lehetőségek, új kihívások. Találd meg a helyes utat, tisztázd magadban a céljaidat, és az irányt. Figyelj a belső hangodra – hangolódj a Felsőbbrendű énedre, szellemi vezetőidre. Erősítsd az immunrendszeredet és tartsd magad formában-erőben.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Erő XI.
A hét eleji napokban megélénkül a kommunikáció – kihívások is jöhetnek. Tudatosítsd a terveidet, gondold át az elképzelésidet. A megvalósulás ideje jött el.  Lelki megtisztulás és sorsváltoztatást jeleznek az energiák. Nagy döntéseket hozhatsz, életmód változtatásba is kezdhetsz. Anyagi gyarapodás is jöhet. Augusztus 19-én, az Oroszlán Újholdat köszönthetjük. Kreativitásunk megnövekedhet, új erőre kaphatunk a hold erejében. Erőd tudatában légy rugalmas, és tudatos – erős Nap-Mars energiák hatnak.
Ha elakadnál sorsdöntéseidben tarot opciókkal kereshetsz.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok minél több zöld salátát, zöldséglevet – óriási vitaminforrás – immunrendszer erősítő hatás ebben a stresszes időben is. A kertészeti munkáknál hétfőn, kedden tilos a műtrágyázás, de a szüretelésnek kedvez. A hajvágásra kedvező időben lehetsz, a fodrászodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted. Szerdán az Újhold jegyében érdemes életmódváltásba is kezdeni, régi rossz szokásokat, függőségeket elengedni! A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek aktívak, s tegyetek is érte. Szerdán az Oroszlán újhold érkezik meg. (A Hold keddtől az Oroszlán jegyébe lép át.)

A Remete IX.
A Bak-Szaturnusz feszültségeket is hozat. Figyelem, építs, ne rombolj – azt engedd el csak, ami már elavult, ami nem épít, ami tényleg elromlott, amin már változtatni nem lehet. Lehet ez barátság, társkapcsolat, munkahely, vagy helyzet. Gondold át minden lépésedet alaposan. Augusztus 20-án a Merkúr a Szűzbe lép – aprólékos elemzésre kezdhetsz, új  lehetőségeket fedezhetsz fel. Minden helyzet tanít valamire – elemezd át a gondolataidat, és rendezd az elméd. Ünnepeld meg magad, gondolj arra amit eleddig is elértél. Keresd mindenben a jó megoldásokat – a kompromisszumos lehetőségeket, a pozitív utat. Légy bölcs sorsteremtő – csendesedj le és meditál rá mi az, ami neked és másoknak is a legjobb lehet. Elengedő szertartással, karmaoldó megoldással is kereshetsz.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. Érdemes gomba-ételeket fogyasztani, ha szeretitek. Kellemes program lehet mindenféle baráti összejövetel, a hosszú hétvége alatt, ha tehetitek legyetek minél többet. A kertészeti munkáknál szerdán, csütörtökön kerüld el a gyümölcs eltevést, vetésre, ültetésre azonban kitűnő időben vagy – pénteken nem javasolt az öntözés, virágültetésre azonban jó lesz az időzítés. A csütörtöki nap érdemes hajmosást végezni, és mindenféle szépítészeti dolgot kipróbálni. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – vegyétek csak észre! (A Hold péntekig a Szűz jegyében jár majd.)

Az Ítélet XX.
A Halak-Neptun váratlan helyzeteket is teremthet, zűrös- zavaros dolgok jöhetnek – most nagy döntéseket ne tegyetek. Legyetek óvatosak a közlekedéssel is. Kerüljétek a zavaros embereket. Augusztus 22-én  a Nap a Szűzbe lép át – egészségesebb életritmusra válthatsz, és tisztító kúrákba is kezdhetsz. A praktikusabb elgondolkodások lehetnek a sikeresek. Csakrahangolással, energetikai szint emeléssel segíthetek, hogy jobban átlásd a helyzeted – így tudatosabb lehetsz.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok sok gyümölcsöt, gyümölcslevet – kedvező élettani hatása ismert. A legjobb program talán a piknik lehet – de színházba is mehettek, vagy valamilyen rendezvényre. Legyetek sokat a napsütésben. A kertészeti munkáknál a szombati nap ne, de vasárnap már bátran locsolgathatsz, fűnyírásra is a legjobb alkalom a vasárnap lesz. A szombati nap kedvező lesz a hajmosásra és a hajfestésre, a vasárnap nap a fodrászkodást kerüld el, mert ilyenkor a hajvágás korpa és csomós haj kialakulásához vezethet. A masszőrödet, és a kozmetikusodat bizony bátran felkeresheted.
A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyek kedvükre élvezhetik a hétvégét. (A Hold vasárnap a Mérleg jegyéből a Skorpió jegyébe lép át.)


Nézz szembe önmagaddal, és ismerd fel a hibáidat, mert csak akkor tudsz változtatni a negatív mintákon. Arra ügyelj, hogy hozd egyensúlyba magad, a mértékletességre törekedj. Ha harmóniába kerülsz önmagaddal, sikeres hetet zárhatsz. Legyetek minél többet a szabadba, töltődjetek, és erősödjetek. Most a spirituális energiákkal megáldott Metatron arkangyalt, ha imaginálod,  segíthet neked az  új kezdetekben.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button