Úton a szerelem

 A tavasz elhozza a nyarat!

“Lesznek találkozások…amik fenekestül forgatják fel a világod. Érkezni fog valaki, aki darabokra szed, majd újra összerak, rávilágít a hibáidra és folyton többre sarkall. Te persze félni fogsz. Reszketni fog minden porcikád, de a végén úgy is a kíváncsiságod győz és teljesen átadod magad neki. Lehet, hogy nem is érted majd miért, hisz Ő csak mesél, nevet, szóval tart. Támogat, felvidít és közben szép lassan megtanít élni. De talán nem is tudatosan teszi. Egyszerűen a lényéből fakad. Derűs, vidám és olyan erősen vonz magához, hogy képtelen vagy ellenállni neki. Ahogy telnek a hónapok, úgy leszel egyre biztosabb abban, hogy az életed már sosem lehet olyan, mint korábban, hisz lassacskán teljesen átszínezi a világod. A szürkéid szivárványszínekre cseréli, és közben te is észrevétlenül változol. Elindulsz egy úton, amelyre egyedül sosem léptél volna. És ő ott lesz végig, és fogja a kezed. Melletted lépdel. Vigyáz rád. Mosolyog. És Szeret.”

Ha új barátod van, és még alig ismered, mert még csak most ismerkedtek – de szeretnél róla többet megtudni – szeretettel várlak egy Szerelmi jóslásra, ahol sok mindent megtudhatsz rólatok. Nem kell megvárod, amíg valami gond lesz nálatok – érdemes előre megnézni mi a feladat, a tanulási lecke és a szeretetpont.
Az elemzésben megismerheted a jellemét, a karakterét, azt hogy mire számíthatsz nála. Megtudhatod mit hoz a kettőtök jövője, és hogy van-e értelme mélyíteni a kapcsolatot vele, vagy jobb, ha futásnak eredsz… Az ezoterikus pszichológia mindenre fényt derít! Keress bátran, bizalommal – kamerás messengeren is vállalok szeánszt.
Az ülés tartalma: Kazanlár tarot – Angyal tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia – inga – auraolvasás. Szeretettel várom foglalkozásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu