Váratlan változásokat is hozhat ez a hét, légy pozitív!

H  E  T  I     T  A  R  O  T!

Június 22-től június 28-ig.

A legtöbb bolygó hátrálásban – tolató mozgásban: A Neptunusz, a Plútó, a Merkúr, a Szaturnusz, a Jupiter és a Vénusz retrográdban – így aztán nehezebb az előrejutás. Aktuális lehet a blokkoldás, karmikus minták is oldódhatnak – sorsváltoztató energiák vannak – szíved útján haladj.


A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Bolond XXII. – új utak ideje jött el, merj kockáztatni.
Kioldódik a Nap és a Mars kvadrátra – ezáltal a feszültségek is enyhülnek. Régi helyzetek, és régi ismerősök is előkeveredhetnek. Párkapcsolati blokkok is előjöhetnek. Új utáni vágyódásunk egyre intenzívebben hathat – sokan új dologba fognak, új társat választhatnak, vagy új munkahelyet kapnak, új helyre költözködnek…
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A kirándulás, vagy a szabadtéri koncert a legjobb program lehet. a legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Étkezéseknél a zöld salátákról se feledkezzetek meg – hatalmas vitaminforrás! Masszázsra és hajvágásra remek alkalmat kínálnak a hét eleji napok, de kozmetikushoz is mehetsz – hajmosásra a kedd, a szerda a legjobb lehet. A kertészeti munkákban a fűnyírásra, locsolásra a hétfői nap kedvező. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek lehet szerencséje. (A Hold a június 23-án kedden az Oroszlánba lép át.)

Az Ítélet XXI. – egy nyomasztó helyzetnek vége.
Csütörtökön elindul a Vénusz az Ikrek jegyében – kapcsolati energiánk pozitívan aktiválódik – ismerkedésre, kapcsolat építésre jó lehetőségek. Gazdasági ügyeid is fellendülőben – anyagi sikeresség előtted. Ne gáncsoskodj, ne bosszankodj – szeretet kisugárzással haladj. Új kihívás is jöhet, légy bátor sorsmegélő. Van aki válik, van aki szakít, és van aki kapcsolatot épít – félreértések tisztázódhatnak, görcsök oldódhatnak.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszervet. A legjobb program lehet a takarítás, barkácsolás, olvasás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók a lesznek. A friss idény gyümölcsöket desszertnek is eheted. A kozmetikusodat bátran felkeresheted, a hét közepe erre a legjobb alkalom lehet – hajmosásra a csütörtöki nap, hajvágásra a péntek jobb lehet. A kertészeti munkákban a gyomlására a csütörtöki nap a  legjobb. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek lehet szerencséje. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen csütörtöktől.)

A Remete IX. – befelé fordulás – bölcs döntések.
Spirituális fejlődésben vagy – meditációknak jó ideje lehet. Időd van a mostban – felkészülhetsz a következő fázisra. Csendesedj le, s vizsgáld át hová jutsz el, mi a célod, a küldetésed. Kivel, kikkel szövetkezel, milyen ügyet szolgálsz, hová tartasz. Vasárnap, június 28-án a Mars a Kosba lép át – kontrolláljátok magatokat, mielőtt bármi meggondolatlanságot is tennétek, az intenzív erős energiákban. Gondolkozz mielőtt lépnél – tettek előtt mielőtt cselekednél. Kerüljétek a veszekedő-vitatkozó karaktereket, nehezebb lesz a harmóniára törekedni, békétlenséged ne tetézd. A nyugalom és a lelki béke legyen az elsődleges cél!
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Mindenféle művészeti program jó szórakozás lehet – szellőztetésre kiváló alkalom. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és az olajok lesznek. A hétvége itala a jeges tea is lehet – fogyasszatok sok folyadékot, érdemes. A szombati nap a hajvágásnak kedvez, de a kozmetikusodat is felkeresheted. A kertészeti munkákban a vasárnapi nap a locsolás ellenjavallott. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek lehet szerencséje. (A Hold szombaton a Mérleg jegyében lép.)

Vizsgálj meg mindent több szempontból – lásd a dolgoknak minden oldalát – hogy dönteni tudj, ne légy elhamarkodott. A kompromisszumra, kapcsolatgyógyításra, szerelemhangolásra törekedj. Adj hálát mindenért, amit eddig elértél. A hála magas rezgésszintre emel – szívcsakra blokkot is oldhat, jóságra inspirálhat – a szívkiáradással sokra haladhatsz. Legyetek minél többet a szabadba – erősítsétek a gyökér csakrát. A gyökércsakra meghatározza azt az energiát, ami az élethez rendelkezésedre áll – a földhöz kötéssel energiaszintedet, vitalitásod növeled.  Ha elakadnál, imagináld Sandalphon arkangyalt,  a Föld angyala segíti lépteidet.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
A célodra fókuszálj, sikeres és kreatív hetet kívánok tiszta szívvel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Share Button