Varázsolj a lelkeddel – magas rezgésszinten élj!

,,Ha megvan a bátorságod ahhoz, hogy megváltoztasd a hitrendszered és a magatartásod úgy, hogy a saját igazságodat mond, és merj örömet gyakorolni stressz helyett, akkor megvan az erőd ahhoz, hogy féktelen örömmel, határtalan bőséggel és vibráló egészséggel teli életet alkoss magadnak!” – Dr.Christiane Nosthrop


Az Ember feladata a Földön, hogy megtanuljon elméből érezni és szívből gondolkodni. Becsüljük és szeressük emberi valónkat, mert anélkül nincs tudati fejlődés. Rezegjünk szeretetfrekvencián.
A kihívások teszik teljesebbé az életet. Mert minden egyes megoldott feladat növeli benned a személyes energiaszinted, a sikerélmény magabiztosságot teremt. A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük, milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság: akadályok nem léteznek, csakis: lehetőségek! – melyek által fejlődni tudunk.

Minden pillanatban teljes szívvel élj! Március a nagy lehetőségek hava – lásd tudatosan a helyzetedet, valósítsd meg a céljaidat. Figyelj jobban oda a megérzéseidre, a belső hangra, amely a felsőbbrendű éned szava. Ha valami lezárul előtted, merj bátran egy új életszakaszba lépni, bízz a Gondviselés erejében.
Kapcsolataid átalakulóban lehetnek, emeld fel őket egy magasabb rezgésbe. Légy hű magadhoz, a célkitűzéseidhez. Keresd mindig a harmóniát, a feltöltődés lehetőségét. Élj magas rezgésszinten, hogy teremteni tudd életed, sorsod minőségét. Szeretettel várom tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Blokkoldások – rezgésszint emelés – csakra-aura harmonizálás – teremtő programozás konzultációban is.
Kapcsolat: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén előre egyeztetéssel.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Messengeren és skypeon is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében!
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/?fbclid=IwAR1YpbElCdQD1BAN-6JpG7ZPiDN2JENIns0dv_H9iuK33Tk8fjZW2DOHs4o