Átjárók – szellemkapuk

Roppant veszélyes a szellemidézés annak, aki nem ‘avatottként’ műveli. Az entitások energiákból állnak, s bennük lévő energia segítségéve átjárókat nyithatnak, kommunikálhatnak a halottak szellemeivel, vagyis a másik világ lakóival. A gond csak épp akkor kezdődik, vagy inkább végződik, hogy az említett átjárót már képtelenek bezárni. Vagy épp vendégükkel nem törődnek a továbbiakban és szerencsétlen szellem a mi világunkban marad! Ezen a nyitott kapun keresztül érkezhetnek hozzánk jóakaratú, avagy gonosz szellemlények, akik aztán ragaszkodnak ahhoz a személyhez, akiben a legtöbb energiát érzékelik.


Említést érdemel az úgynevezett ‘poltergeist’ jelenség ,ami a leglátványosabb és leghírhedtebb szellemjárások közé tartozik.Az elnevezés két német szóból származik, melyeket leginkább randalírozó, vagy kopogó szellemként lehetne fordítani. Az események jellemzője, hogy a házba költözött titokzatos kísértet rendkívül agresszívan viselkedik szállásadóival, bútorokat mozgat és nem ritka az sem, hogy emberekben is kárt tesz. És ami még félelmetesebbé teszi, hogy a jelenség teljesen hétköznapi dolog. Rengeteg abszolút nem hívő ember, teljesen normális körülmények között találkozott már, találkozik vele. És szeánsz alkalmával egy ilyen jelenség is érkezhet, s akkor egy jó időre olyan szerencsétlenséget hoz fejére az idéző, mely akár az őrületbe kergethetik. Energiát von el tőle, s ezáltal meg is betegítheti.Ezért sem ajánlatos médium vagy szakavatott nélkül ilyen cselekedetet véghez vinni, az ők segítségével valóban az jön át a kapun akit behívnak, s a szeánsz végeztével be is zárja a kaput!

Ha mindenképpen kommunikálni szeretnénk halott rokonaink szellemével – ne nyissunk szellemátjárót! Meg van a módja, hogy tiszta, védett szellemi térben vegyük fel velük a kapcsolatot.  A szellemvilággal kokettálni avatatlanként rendkívül veszélyes lehet!
Ha tértisztítás szeretnél, keress bátran – fehér mágiás változatban végzem a szentelést. Erős energetikai tisztító rezgésekkel dolgozom: szellemátjárók bezárása, entitánsoktól való tisztítás, halott lélek elengedés a Fény hazába.
Tanácsadásaimra továbbra is szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Halott kommunikáció – lakás-tér tisztítás fehér mágiával – megszállók, kíséretetek elküldése – halott rokonokkal való oldás.
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/?fbclid=IwAR1aebp45J1DSYzdHAbUOIBGCIVed1P2g15u74asYkmbm-peQ0ViLAqDlDo