Vasárnap belépünk az Adventbe!

H  E  T  I     T  A  R  O  T!
November 22-től november 28-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A Merkúr a Skorpióba lép át ez az időszak alkalmas arra, hogy a lehúzó dolgaidat, régi rossz szokásaidat, korlátozó gondolataidat elengedhesd.

A Nap XIX.
A Nap a Nyilas jegyébe lép november 22-én és a tél kezdetéig, egészen december 21-ig itt is marad. Ebben a jegyben otthon érzi majd magát és elemében lesz. Az eleddig halogatott dolgaidat, családi ügyeidet rendezheted – itt az idő, ne halogass tovább. A jelenlevő Nap-Merkúr-Szaturnusz energiák is erre inspirálnak, kezdj el cselekedni – megbeszélésre a legjobb időben vagy. Blokkoldással, energetikai rezgésszint emeléssel segíthetek neked – keressetek bizalommal, szeretettel várom a spiris Hölgyeket!
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a kertészkedés, virágöntözés – mindenféle vizi-program. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A hagyma tea kitünő immunerősítő lehet – igyatok sok folyadékot, eleget. A gombapaprikást – háromféle gombából – ízletes éteknek készítheted. Kozmetikára, bőrápolásra, masszázsra, böjt és tisztító kúra elkezdésére remek napok jönnek – a hajvágást most azonban, ha csak teheted halaszd kicsit el. A Rák, a Skorpió, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold a Rák jegyében jár, november 24-én, szerdán lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A Császár IV.
A Merkúr november 24-én, a Nyilas jegyébe lép át – felfokozódik az aktivitás. Az Uránusz új ötletekkel, remek gondolatokkal üzen neked, hangolódj a rezgésekre. Nagy lendülettel töltődhetsz el, nagyobb erőd lesz terveid megvalósításához. Sorsuraló lehetsz – karmákat tisztíthatsz most meg. Tarot opciókkal segíthetek Neked.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A kirándulás, baráti találkozó remek program lehet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok minél több folyadékot, gyógy-teát.  A rántott sajt fincsi estebéd lehet, tartárral különlegessé teheted. Kozmetikára, haj mosásra, masszázsra, tisztításra kedvező a hét közepe energetikája – hajvágásra pénteken lesz a legjobb alkalom, ragadd meg a pillanatot szépítkezz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – tegyetek is érte!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, november 27-én, lép át a Szűz föld jegyébe. )

A Pápanő II.
A Nap-Hold – Mars-Merkúr kapcsolata a mély érzelmi dolgok megbeszélésnek kedvez – igazi érzelmes hétvége lesz. A Neptunusz megáll égi útját – ez az előző élet feltárásának is kedvez – Angyalos Felsőbbrendű én vezetett meditációmmal a felettes éneddel teremthetsz kapcsolatot – de előző életbeli auraolvasással is kereshettek.
A vasárnapi nap Advent első napja lesz – ezzel elkezdődik a karácsonyi ünnepkör. A családi hétvégében meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet mindenféle kulturális program – kertészkedés, szabadtéri munka. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok minél több folyadékot, meleg teát, gyümölcsöt. A rántott gomba szuper vacsi lehet – rizibizivel laktatós finomsággá teheted. A tisztító kúrát is tovább folytathatod, de masszázsra, bőrápolásra és fogorvosi vizithez is jó az alkalom a hétvége időterében.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencsés lehetőségei lehetnek a hétvégében – ha csak nincsenek büntiben. (A Hold a Szűz jegyében jár, november 29-én, hétfőn lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A hétvégében jelenlevő energiák kedvez mindenféle spirituális programnak: hálaimákat érdemes felküldeni minden nap – kapcsolódhatsz égi, szellemi vezetőidhez is, de foglalkozhatsz bátran okkult dolgokkal is.
A jupiteri rezgések a böjtnek, és a tisztázó beszélgetéseknek adnak tisztító energiákat – szólíts Mihály arkangyalt, hogy a heted harmóniában töltsd el. Erősítsd a kapcsolatot szeretteiddel, emeld a lelked rezgését a karácsonyi szent napokra – Advent járunk!

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a fennálló helyzetre tekintettel, a budapestieknek is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu