2018 tízmilliószoros napjai

Évente négy tízmilliószoros napot határoznak meg a tibeti szerzetesek a buddhista hagyományok szerint.

Március 2. Telehold
Május 29. Telehold
Július 16,
Október 30.

A tízmilliószoros napokon szavaink hatalmas teremtő erővel bírnak. Gondolatainkkal is pozitív gondolatokra koncentráljunk.

Összpontosíts arra, amit meg szeretnél teremteni a saját életedben! Egy napra felejtsd el a negatív gondolatokat! Arra gondolj amit el szeretnél érni, és ne arra amit elkerülnél. Ha nem tudod pontosan megfogalmazni, de valami nagyon nem jó az életedben csak kérd az univerzumtól, hogy az energiák a legjobbat hozzák ki belőled. Pozitív, jelen idejű és tagadás nélküli mondatokban fogalmazzunk – ez a legfontosabb.
Tudnod kell, ezeken a különleges napokon nemcsak a pozitív gondolatok hatnak tízmilliószoros erővel, hanem a visszahúzó, félelmekkel, rosszindulattal teliek is. Éppen ezért a változásért lépj túl a visszahúzó gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak. Az ezoterikus legenda azt tartja, hogy ezeken a napokon egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet. Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását. Ezt a varázslatos  energiát Raziel Arkangyalnak tulajdonítják.  A tízmilliószoros teremtő napokon  különös figyelmet fordítsunk a megbocsátásnak is, hiszen ez felszabadítja a gondolatainkat és az energiáinkat is; pozitívan hat ránk. Az elengedő oldásban és a hála rezgésén rezegve teremtő képességünk is megsokszorozódik.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Elengedő oldások, teremtő mágiák – Tarot.