Tudatos teremtés

Az ember egy energialény, nem más, mint rezgés

“A Tudatos Teremtés nem azt jelenti, hogy kinézel valami célt az életben és nekiiramodsz, erővel megszerzed, hazaviszed és megvédelmezed; hanem azt, hogy olyan állandó rezgésre hangolod magad, ami megengedi, hogy mindaz a jó amire vágysz erőfeszítésmentesen áramoljon be az életedbe. Az egész Tudatos Teremtés Tudománya a rezgésekről és azok összhangjáról szól. A hasonló rezgésűek vonzzák egymást, az eltérőek nem. Hiába akar valaki jólétben élni, ha a rezgései ezt nem teszik lehetővé mert a nyomor és a szegénység hullámaira hangolta magát. Nincs annyi fizikai cselekedet amivel kompenzálni lehetne a nem megfelelő rezgést. Rezgésed beállítása legyen az elsődleges célod!”– Abraham Hicks


Akinek rossz gondolatai vannak, az rossz dolgokat vonz be. Aki a karmája szerint él, az boldog és egészséges. Aki kevésbé, az boldogtalan és beteg. Aki alig él a karmája szerint, az súlyos beteg. Mindenki pont ott van, ahova vitték azok a rezgések, amiket kisugároz, ha új helyre akar menni, akkor új rezgések kellenek.
A magyar a teremtés nyelve, ezért különleges erővel is bír a kimondott szó. Hangosan beszéld meg magaddal a meggyőződésedet, a célodat, vágyadat, és átéléskor az érzelmeidet. Ha tényleg ezt szeretnéd, akkor mond nyugodtan, hogy: Így legyen (Ámen), ekkor a Létezés dolga, hogy megvalósítsa azt, ami a karmádhoz illeszkedik. Csodát fogsz tapasztalni!
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu