A jövőd a személyes éved tükrében

A személyes évek mindig nagy változást, fejlődést és tanítást hoznak!

A számmisztika az asztrológia társtudománya. A numerológiai elmélet szerint minden számnak egyedi rezgése van. 2024 a nyolcas szám rezgése alatt áll: A 8-as  átalakítja a dolgokat: hatalmas ereje lehet pusztító és teremtő energia is. A 8-as az Igazságosságot is képviseli a világban – sikeres időszakot jelöl.

A jövőd fordulatai a  személyes éveidben is benne rejlik.

Az 1-es személy év az újrakezdés ideje. Egy kilenc éves ciklus indul el. fontos, hogy bízz önmagadban és a eredendő erődben. (Szellemi síkban rezeg.)

A 2-es személyes év: a tervezés ideje. Új lehetőségek, szövetségek érkezhetnek életedbe. Ha ráébredsz saját korlátaidra, hiányosságaidra, esélyed lesz ezeket fejleszteni. (Anyagi síkban rezeg.)

A 3-es személyes év sikerességet ígér pénzügyek és szerelem terén is. Nő a személyes varázsod –  légy mértékletes. (Érzelmi síkban rezeg.)

A 4-es személyes év kihívásokkal, feladatokkal teli időszakot hoz neked. Légy türelmes önmagaddal,  ápold szeretetkapcsolataidat.(Szellemi síkban rezeg.)

Az 5-ös személyes év a sodródás éve. Sikeres lehetsz, ha rugalmas maradsz. (Anyagi síkban rezeg.)

A 6-os  személyes év  sorsfordító döntések helye.  A kihívások idejében fókuszálj a szeretteidre. (Érzelmi síkban rezeg.)

A 7-es személyes éved az önvizsgálat-önelemzés ideje engedd el a múltbéli sérelmeidet. Ha pozitív vagy nem várt pénz is érkezhet. (Szellemi síkban rezeg.)

A 8-as személyes év bőséget hozó időszak – nagy céljaid is megvalósulhatnak. Légy megfontolt mindenben. (Anyagi síkban rezeg.)

A 9-es személyes év a rendcsinálás ideje. Rendezd lezáratlan ügyeidet – új dologba nem érdemes belefogni.  Értékes spirituális fejlődési időszak ez  – előkészíti az 1-es évet. (Érzelmi síkban rezeg.)

Ha szeretnéd tudni bővebben milyen élmények, feladatok, megtapasztalások, kihívások, személyes fejlődési lehetőségek várnak rád a személyes évedben, keresse meg éves elemzéssel. A tarot alapjaként számmisztikát és csipetnyi asztrológiát is használok.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, terápiáimra, spirituális foglalkozásaimra az ezoterikus Hölgyeket – grátisz: energetikai tisztítás. Előre egyeztetett videóhívásban is vállalok foglalkozást – érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu