4 árulkodó jel, ami arra utal, hogy valakivel már találkoztunk előző életünkben!

 

Van, amikor úgy érezzük, hogy egy bizonyos helyzetet már egyszer átéltünk, ugyanez már korábban megtörtént velünk, ezzel az emberrel mintha már találkoztunk volna egyszer. Nos, ez annak a jele, hogy előző életünkben valóban megtörténtek már ezek a dolgok.

A következő 4 jel segítségével felismerhetjük azt, ha valakivel már előző életünkben találkoztunk:

1. Azonnali kötődést, szeretetet érzünk irántuk, mikor először megpillantjuk.
Ők azok az emberek, akiket a múltban, még az előző életünkben nagyon szerettünk. Ez egy érzés, amely csak úgy ránk tör, és nem tudunk mit kezdeni vele. Igen, ahhoz a bizonyos személyhez a múltban közünk volt.

2. Azonnal egy negatív érzés, antipátia kerít hatalmába, ha meglátjuk.
Ő valószínű az ellenfelünk, vagy ellenségünk volt előző életünkben. Az ellenszenv ellenére még nem kell utálni az illetőt, inkább próbáljuk megismerni, és ha már a múltban nem sikerült elásni a csatabárdot, tegyük meg most.
Egyszerűen csak érezzük, hogy mit gondol, éppen mit csinál, hol jár, kivel találkozik. Ugyanakkor mondjuk ki ugyanazt a szót, amire gondoltunk, és pont akkor ír egy üzenetet, mikor mi is akartunk küldeni neki egyet.

előző

4. Látjuk a szemében, hogy valami van benne, amitől ismerős.
A tekintetében van valami ismerős, ami azonnal feltűnik. A reinkarnációt kutatók szerint természetesen ez nem véletlen. Szóval, ha legközelebb találkozunk egy emberrel, és a tekintete valami különlegeset sugall, akkor nagy az esélye, hogy vele már jó pár évtizeddel, akár évszázaddal ezelőtt összefutottunk valahol.

Forrás: http://filantropikum.com/4-arulkodo-jel-ami-arra-utal-hogy-valakivel-mar-talalkoztunk-elozo-eletunkben/