963 hz – Tobozmirigy aktiváló frekvenciája

Hallgasd ezt a frekvenciát, ha  sokat agyalsz, gyakran ugyan azok a gondolatok vannak a fejedben amelyektől legszívesebben megszabadulnál, mert érzed, hogy negatív hatással vannak rád. Ha szeretnél kilépni egy egy olyan élethelyzetből, amire nem találtál eddig megoldást, kapcsold be a 963 Hz zenéjét.

Így használd a 963 Hz frekvenciát, jóléted megteremtésére:
1. Ha van lehetőséged feküdj le, hanyatfekve, úgy hogy a gerinced egyenes legyen. (ha ezt nem tudod megtenni, akkor ülj egyenes háttal)
2. Hunyd le szemeid, és hallgasd a zenét. Sztereó fülhallgatóval hallgatva az élmény mindig jobb!
3. Figyelmedet a hangokra irányítsd, hogy a negatív gondolatokról, érzelmekről, le tudd venni a fókuszt. Ne erőlködj, legyél annyira könnyed, amennyire csak tudsz.
4. Ha félelem, vagy kétség merül fel benned, figyeld meg mitől félsz. Most nem az a feladat, hogy kizárd a negatív dolgokat, gondolatokat, hanem, hogy felismerd mi is az ami valójában zavar. Hagyd, hogy a tudatosságod letisztítsa az elméd zavaros gondolatait.
5. Ahogy a zavaros, negatív gondolatok megszűnnek, lehetőséged lesz a válaszokat megérezni, meghallani amit belső hangod súg.
6. Végül köszönd meg hálatelt szívvel a gyógyulást, változást.

963 Hz hallgatásával olyan csodás energiákat tudsz felszabadítani a testedben, melyek hatására a korona csakrádat is nyitottabbá tudod tenni. Csodás hangolósát kívánok! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum-léleklátó médium

energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: