CAPRESE TÖLTÖTT AVOKÁDÓ
Édes és szaftos cseresznyeparadicsom friss mozzarellagolyókkal, bazsalikomos pestóba egy csipet fokhagymával. Mindezt avokádóba töltjük, igazi ínyenc – könnyű ebédre, vacsorára, uzsonnára vagy előételre.
Hozzávalók:
– 2 érett avokádó hámozott
– 1/2 csésze cseresznyés paradicsom felezve
– 120g mozzarella golyók felezve
– 2 bazsalikom pesto
– 1 kiskanál darált fokhagyma
– 1/4 csésze olívaolaj
– ízlés szerint só/bors
– 1/2 lime
– frissen vágott bazsalikom
Elkészítése: A paradicsomot, mozzarella golyókat, pestot, fokhagymát, olívaolajat, sót/paprikát helyezd el egy tálban.
Az avokádót vágd félbe. Facsarj rá egy kis citromlevet és helyezd bazsalikomos tányérra.
Kanalazd a Caprese-t minden avokádó felébe, és balzsamos mázzal szitáld át. Frissen vágott bazsalikommal és tálalhatod.
Igazi kulináris orgazmus – élvezd! Jó étvágyat hozz – igazi csemege, készítsd el estebédre. Szeretettel, léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu