Élj magas frekvencián!

Minden energia

A negatív gondolatok kihatással vannak az egész életedre.

Nem csupán egy-egy részére, hanem mindenre. Ha nem teszel ellene, az egészséged is veszélybe kerül. Nem is gondolnád, de a negatív gondolatok fizikailag is rossz hatással vannak az agyra, károsíthatják azt. Ez a károsodás ugyan még nehezebbé teszi a rossz gondolatok elengedését, de nem lehetetlen. Szakítsd meg az ördögi kört!

Az alacsonyabb energiaszintekről a világ reménytelen, szomorú, ijesztő vagy frusztrációkat okozó helynek tű­nik, a bátorság szintjéről azonban az élet már izgalmas, kihívásokkal teli és serkentő jelenség. A bátorság az új dolgok kipróbálásának és az élet viszontagságaival való szembeszállásnak a hajlandóságát jelenti.
Ha magas az energiaszinted nem csak pénzt (jóllét energiát) vonz életedbe, hanem minden mást, beleértve más embereket is.
Ha nagyon alacsony az energiaszinted, ugyanazt az energiát vonzod be, amit kibocsátasz. Más szavakkal olyan embereket és kapcsolatokat vonzol életedbe, melyek ugyanilyen alacsony szintű energiával rendelkeznek. Mindenképpen hasznos dolog, értékes lehetőség az energiaszint növelés – ezt energiagyógyászként is vallom! Az energetikai kezelés elindítja az öngyógyító folyamatokat – kedvezően hat a spirituális tisztulásra, rezgésszámemelés következik be általa, így tehát a pozitív életesemények bevonzásában is segít.

Energetikai tisztítással, energetikai feltöltéssel, oldással, blokkoldással, rezgésszint emeléssel, csakra-aura-meridián-nadi tisztítással, rontás vizsgálattal, önbizalom erősítéssel szeretettel várlak. Jelentkezz be hozzám, egyeztess velem időpontot a foglalkozásra! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.

Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: