Júliusi energiákban – Nagy változásokban.

Júliusi havában – Áldás havában!

Nagy változásokat hozhat a Július  a tűz hónapjában.

Ezen esztendő júliusa a fejlődés jegyében fog eltelni. Az Oroszlán csillagképben álló Merkúr planéta pozitív hatást fog kifejteni a kommunikációs készségeinkre. Július a számmisztikát tekintve a hetes szám alatt rezeg. Az elengedésben segít, az önelemzés idejébe. “Csakis azt fogad be, ami felemel!”

A hónap fontosabb dátumai:
Július 5-én egy varázslatos lehetőséggel áld az ég. A Jupiter előremozdul. Csodanapot kapunk! Ezen a napon érdemes égi segítséget kérni – bármiben, amiben döntéshelyzetben vagy. Inspiráló energiák hatnak – igen aktív lesz az időtér. Az Időkapuban a Királyi székek őrangyalai uralkodnak, Binaél Arkangyal vezetésével.

Július 10-én a Vénusz átlép a Szűzbe. Ez az állás az életmódváltásnak kedvez – akár fogyókúrába is kezdhetünk.11-én pedig a vénuszi-uránuszi trigon bulihangulatot hoz majd : flörtök, kalandok, vidámkodásban élvezhetjük a nyarat.

Július 13. Az Újhold köszönt be ránk és egy napfogyatkozás is lesz a Rákban. Ezen időszak hatalmi harcokat is generálhat majd a Nap-Plútó kemény fényszöge miatt. Az újholdas időszak fő témája most az oldás lesz. Régi hitrendszerek feloldásának lehetősége indulhat be. Ez ügyben kereshetsz.

Július 16-án teremtő napunk lesz – az energiák tízmilliószorosan segítenek bennünket. Érdemes angyalvarázslatokat is csinálni, teremtő mágiákba fogni.

Július 26-tól a Merkúr retrográdba fordul az Oroszlánban – és ott is marad egészen augusztus 19-ig. A kommunikáció bolygója lelassít. Extra időt kapunk most terveink újragondolására megint. Kissé lelassulnak ugyan a dolgaink, még a közlekedés terén is elakadások lehetnek.

Július 27-én érkezik meg hozzánk a Telehold energiája – most a Vízöntőben köszön nekünk.. Nem kis feszültségeket hozhat ez az állás, hiszen a Mars is retrográdban.

Július a szerelem, a romantika  hónapja.
A  csillagok állása szerint a július vidám napokat hoz életünkbe – a  jupiteri energiák szerencsét ígérnek. Régen eltűnt karmikus szerelmek bukkanhatnak fel újra… Szenvedélyes energiákkal lehetsz jelen kapcsolataidban. Döntéshelyzetben találhatod magad: július 9- és 15 között. A hirtelen helyzetek hozhatnak új életszakaszt – új dolgok indulhatnak el, új lehetőségek teremtődhetnek.  Légy bölcs döntéseidben mindenképpen – figyeld meg, hogy a helyzet mit akar tanítani neked. A bolygók segítenek nekünk: a  Merkúr az kommunikációs megértésben, a Vénusz a harmonikus emberi kapcsolatok elérésében, a Mars a bátor akarat kiteljesedésében, a Jupiter a bölcsesség tudásában tágít, a Szaturnusz megszenteli a lehetőségeinket, az Uránusz pedig az újra való kinyílásunkat adja,  a Neptunusz-Plútó ereje erőteljesen átalakít, a jobb minőségek felé vezetve. Így végül is harmóniába kerülve a világmindenséggel győztesen, megújulva, kerülhetünk ki minden radikális átalakulásból – megerősödve, fényesen.

Szerencsében megáldott, varázslatosan szép hónapot kívánok!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorfordulatok.
Energetikai tisztítások – Angyalmágiák.