Csodanapban

Egyre jobban felerősödnek a teremtő energiák – a szívenergiákkal tudsz magasra lépni. Adni és kapni – meg kell tanulni szeretettel lenni, hogy szeretetben lehess, és teremthess. A lelked választ, marad abban, ahol most vagy…vagy fejlődik. A haladás mindenkinek a saját ütemében, ritmusában történik. Az elakadás oka gyakran a szívcsakra blokkja.

Áldás mantra: “Bőség követi minden léptemet és  tettemet. Az isteni jóllét mágnese vagyok, tele hálával és szeretettel!”

A régi energiákban rekedt emberek nem értik meg a spirituális tanításokat, nem hallják meg a változás lehetőségének hangját – a saját maguk valóságában forognak, emésztődnek és fortyognak… Nem lehet őket megsegíteni, sem megtisztítani – másban és máshol léteznek az idők végtelenségében. A szabad akarat nem létezik számukra, a megváltást remélve haragukkal maradnak, az utolsó szó jogát fenntartva maguknak…
Az ezoterikus ember látja, érzi hogy ez a Világ gyönyörű, hisz a teremtő szeretetenergiában. És abban a pillanatban, amikor a szívcsakra nyitottá válik, az ember befogadóvá válik a szeretet iránt – elkezdődik a spiritualitás fejlődés. A szívcsakra után sorban nyílnak meg a transzcendens csakrák is, egy eljuthatsz egy magasabb létállapot felé.

Angyalmeditációkkal, angyalmágiával, teremtő, oldó energiákkal várlak, ha konzultációs időben felkeresel.
Holnap,  csütörtökön július 5-én, csodákkal áldott lehetőségként az ég az új kezdeteket segítő energiákat adhat. Teremtsd a jövődet – ne halogasd a dolgaidat! Az Idő Most van – Kezd el a Mostban.  Tervezz, cselekedj, lépj  ÉLJ! NYÍLJ MEG AZ ÉLETRE!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Szívcsakra blokkoldása – oldások, elengedés.
Teremtő mágiák
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1