Legyen a bőség természetes állapotod!

Áldott legyen a tested teljessége, a lelked végtelensége, a szellemed örökkévalósága. A Segítőkész Szent Szellemvilág segítsége ragyogjon át életeden! Áldás áradatban állj!

Szegénységi fogadalom feloldása
A szertartáshoz csendesedj le és gyújts meg egy fehér gyertyát. Szólítsd a három csodás Arkangyali minőséget: Mihály, Gábriel és Rafael Arkangyal idézésével kezd el a fogadalmad törlését, ezen szöveggel:
“Ezennel feloldom minden szegénységi fogadalmamat, amelyet valamely életemben tehettem. Kérem, hogy a fogadalmak oldódjanak fel, és hatásuk törlődjön el az idő minden kiterjedésében és azon túl is. Legyen így.”

 

Majd mond el a következő szómágiát:
“Egy vagyok a világmindenséggel, egy vagyok a tudatos és tudattalan elmém gazdagságával. Egy vagyok az Istennel. Jogomban áll, hogy szerencsés, boldog, és sikeres legyek. A pénz szabadon, bőségesen, szakadatlanul áramlik felém. Valóban érdemes vagyok a világmindenség gazdagságára. Egy pénzmágnes vagyok. Az angyalok pénzügyi jóléttel és biztonsággal áldanak meg engem. Én pedig cserébe tehetségemmel  és szeretetemmel áldok meg másokat. Ámen.”

Áld meg a pénzt, ami a birtokodban van, amit kapsz és amit adsz:  ‘Ateh Gadol Le Olam.’

Tudatosítsd magadban, hogy a pénz energia és szeretet. (Mihály Arkangyal egyébként a pénzzel kapcsolatos félelmeidet is oldja, ha imaginációban erre kéred őt.)
Szólítsd Bőségangyalodat, hogy oldja a pénzügyi blokkjaidat. “Szeretem a pénzt és tisztelem, a pénz is szeret engem. A pénz tiszta, a pénzzel megvehetem azokat a dolgokat, amire nekem szükségem van és a szeretteimnek.
Kérlek Zadkiel Arkangyal vond körém Kék-Arany bőségcsillagodat hogy képes legyek megvalósítani álmaimat. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek Téged. Ámen!”

Ha végeztél a szertartással készíts két pénz dobozt.
Legyen egy vagyon doboz és egy adakozó doboz. Ezek után minden bevételed 10 százalékát oszd szét a két doboztam egyformán. Majd fél év múlva az adakozó dobozt fordítsd adományozásra, a vagyon dobozt pedig saját fejlődésedre – pld.  utazás, tanfolyamok, stb. Nálunk ez a doboz az ‘angyalos’ doboz. Meglásd a pénzenergia áramolni fog hozzád…
Légy hálás a létezésnek a sikeres életedért!

Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta