Indul a föld Kecske hónapja.

Július 5-ével elkezdődik a föld Kecske hónapja.
A kecske elragadón bájos, egyszerűen szeretni kell. Kiváló kommunikációs érzékkel rendelkezik, szinte mindenkivel szót ért és megtalálja a hangot. Hirtelen belelkesedik, aztán már el is illan a kedve. Jószívű és jóindulatóság jellemzi, nagy erőfeszítéseket tesz, hogy bármit is elérjen. Különcködésével gyakran meglepi, vagy megbotránkoztatja környezetét. Okos, kedves, egy kicsit mindig szeszélyes, vallásos, vonzódik a természetfeletti dolgokhoz. Nagyvonalú, de nagy ösztöne van ahhoz, is hogy pénzhez jusson. Nem szereti a pontosságot, a rutint is gyűlöli.
A kínai asztrológiai szerint kissé punnyadtak lehetünk ebben a hónapban.
Habár a művészeteknek kedveznek a hetek. Bármit amit kreatívan, örömmel csinálsz az most még jobban megy. Kiélheted a az alkotó tevékenységedet, és sikerélményre is számíthatsz bőven.
Félő, hogy kellemetlen helyzetekbe vihet ez a hónap, ha nem állsz ki magadért, akár ki is használhatnak. Állítsd fel az egészséges határaidat, és mond el mindig mi az, ami zavar. A helyzet gyors tisztázása gyakorta hasznos, így megállítható a konfliktus maga.

A legkedvezőbb napok ebben az időszakban: július 10., 12., 22., 24., augusztus 3., 5.
Kedvezőtlen napok pedig idén: július 8., 9., 20., 21., augusztus 1., 2.
Ezeken a napokon ne hozz nagy döntéseket semmiképp sem, ne írj alá szerződést, és semmilyen jogi ügyben ne ténykedj, az utazásnak sem kedvezőek ezen időszakok.
Bőségnapok: július 16., 28. Amit ezeken a napokon teszel, abból több jön az életedbe… A következő hónap a Fém-majom ideje lesz. Mindenképp pihenj, és lazulj sokat!
Minden negatív helyzetben programozd magad pozitívra!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Útmutató tanácsadás.
Energetikai tisztítások.