Szerencse energiákban.

Az Univerzum összefog velünk.

Július 5 és december 10 között több bolygóállás is segít nekünk, hogy spirituális blokkjainkat fel tudjuk oldani.  A gyógyító erők segítenek kiemelni az érzelmi területeken felgyülemlett harag, szégyen, és bűntudat energiákat is. Az elengedésnek is fontos szerepe lesz ezen időszakban. Ha szembenézünk valódi önmagunkkal, el tudjuk fogadni a hibáinkat is. Isten szemében tökéletlenségükkel is tökéletesek vagyunk. Így vállaltuk be  elvégezni spirituális küldetésünket, így tudunk megfelelni sorsunk lehetőségeinek. Sok mindent helyre tudunk most tenni, át tudunk gondolni. Ne legyen benned félelem: jogod van bátornak lenni és igaznak!

A mantra egy hang, egy szótag vagy hangoknak a sorozata. Nem a jelentése, hanem a rezgése mutatja meg igazi jellegét. Segít az elme fókuszálásában és abban, hogy tudatában legyünk saját belső állapotunknak. Utat nyújt ahhoz, hogy megértsük saját magunkat, a belsőnket, az önvalónkat, és hogy koordináljuk, összhangba hozzuk a külső és a belső világunkat. Szvámí Ráma gondolataként tapasztaltból mondom, hogy a mantra jobb kedvre derít, önbizalmat ad, megnyugtat és energiával tölt fel, használd.

„Többre vagyok képes, mint gondolnám. Bármi, ami történik velem, a javamat szolgálja, képes vagyok mindenből tanulni és azt a magam javára fordítani. Minden rendben lesz, hiszen eddig is meg tudtam oldani mindent.”

Egész évben vénuszi erőtérben.
Kedvező erőtérben vagyunk, pozitív tettekkel, cselekedettekkel esélyt kapunk az előrehaladásra. Szintet léphetünk a vénuszi erőtérben –  előre a fény felé közeledhetünk. Szeretettel várom a spirituális úton levő hölgyeket útmutató tarotra,  tisztító meditációkra, rezgésszintemelő lehetőségekkel is.

Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12