Heti tarot – Újholdas hetünk lesz!

Heti tarot

“Mágus vagy! Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” –  Szepes Mária

Újholdas teremtő hetünk lesz!

A hét közepére a Császárnő – Subbád III.tarot lapot adták kezembe az égiek:
Ha hited van minden sikerülhet. A pénz energia – szeretet energia. A nyitott szívcsakráddal vonzod a jó lehetőségeket. Sikeres és elégedett lehetsz, szerelemben is jó hírek. A hét eleje a barátságápolásnak, beszélgetéseknek is kedvez. Légy pozitív mindenben.

A hét közepétől jó napok jönnek. A nagy arkánumból a Mágus I.- Emese a táltosnő lapot húztam.
Ha elfáradnál kérd az Őrangyalodat, hogy frissítse az energiateredet.  Energetikai feltöltésre várlak. A tértisztításnak, az otthon rendezésnek is jó ideje lehet. Pénteken Újhold jön hozzánk. Mégpedig Rák Újhold, teljes napfogyatkozással. Készítsd a vágylistát.

A hét vége: az Ördög XV.- Ahuramazda harca Ahrimánnal lapot mutatják:
Hallgass a megérzéseidre: figyeld meg kivel barátkozol, kivel kötnél üzleti kapcsolatot. Rosszakaró, irigyeid is lehetnek. Tolvajok, csalók lehetnek körülötted. Légy óvatos, így nem győzhetnek le. A nyílt ellenséget könnyedén megérzed, de az alattomost is megláthatod – megmutatja magát, mert nem olyan okos.
A hétvége egyébként a családi programoknak  kedvez, tervezgetésre  és kirándulásra is jó időben lehetsz. Pihenj, lazítsd szeretteid körében, ha teheted.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Légy kitartó, derűs, figyelmes – sikeres lehetsz. Stresszoldással várlak, ha elfáradtál. Július 11-én, szerdán a Jupiter újra elindul – nagy szerencse vár ránk! Sok életterületen lesznek elmozdulások. Az Újholdas energiák is mosta  gyökeres átalakulásban segítenek bennünket. A sorsfordító döntések ideje jön el – a plútói energia erre rásegíthet. Nagy ideje lehet a tértisztító munkának is egyben. A döntéshelyzetekben a tarot és számmisztika is segíthet. Szeretettel várlak, ha sorsfordulati döntésekben elakadnál.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Teljes körű jóslás – Sorsfordulatok.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok, a vidéken, külföldön élők számára.

A fenti csak egy általános jóslás – személyre szabott elemzés konzultációban kérhető.