JUPITER, A BŐSÉG BOLYGÓJA ELŐREINDUL!

Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója ismét útra készen!

A Jupiter még a tavaszi időben kezdte el hátráló retrográd mozgását. A bolygóhátrálás mindig befelé fordulásra ösztönözhet. Ilyenkor minden kissé lelassul, a figyelmetlenség is több és valahogy az empátia is szökik, egyre több ilyenkor a stagnálós minden mindegy.
A Jupiter tarot analógiája a Próféta – az ember szimbóluma, a harmónia és egyensúly kifejezője. A próféta a tanítás és az iskola ura.

A Jupiter július 11-én szerdán újból előreindul.
Igaz ugyan, hogy a Skorpió jegyében teszi mindezt, ami  egyeseknél fizikai tüneteket is okozhat – úgymint máj-epe, gyomor, petefészek, vérnyomás problémák. Legyünk ezekre figyelmesek, hogy érzelmileg ne kavarodjunk fel a bolygófordulás miatt sem.

A nagy Jótevőnek ismer bolygónk tehát elkezdi áldásos tevékenységét!
A bőség is hozzátartozó minőség, ezért reménykedhetünk a jobb időkben, és a jóllét lehetőségében. Jupiter őrzője Zadkiel Arkangyal.
Egyenesbe fordulhatunk, elég időt kaptunk tudjuk már merre lehet fejlődnünk, hová vezet spirituális utunk, kikkel szövetkezve érhetjük el a teljesebb igazabb jelenünk.
Tarot elemzés miben, mikor lehet szerencséd – hogyan alakul az életed, mit hozhat a sorsod. Szeretettel várlak, ha kíváncsi vagy,  arra  hogyan érinthet ez téged. A szerdai nap amolyan előjátéka lesz a 13-án érkező Újholdnak amely a Rák jegyében érkezik napfogyatkozással. Egy kis plútói átrendező akarattal,  szaturnuszi oldást hozhat, múltbéli dolgainkban.
Addig is várjuk és fogadjuk örömben a Jupitert, amely elhozza nekünk a bátorságot, hogy előre lépdelhessünk, hittel, reménnyel az újabb égi csodák felé.

Misztikus kapcsolódást!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12