Rák Újhold – erőpróbáló bolygóhatásban.

2018. július 13. 3 óra 48 perc, Rák Újhold

Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. Alkalmas az idő tisztítókúra, böjt kezdésére is. Pénteken, július 13-án nemcsak Újhold lesz, hanem napfogyatkozás is egyben, a Nap is a Rák jegyében fog tartózkodni.

A jelen lévő plútói energia nagy átalakító, transzformáló hatásában segíti a nagy gyökeres átalakulásokat.
Kulcsszavak: otthon, család, múlt-gyökerek. Mindenkinél más- és más életterületen történhetnek nagy változások. Mint például adás-vétel, költözés, vagy munkahely váltás. Lakásátrendezésre, felújításra, festésre is a legjobb lehetőség. Vigyázz mit eszel a szép napon, mert megterhelheted a gyomrodat, de nagyon. De ez az állás arra is jó alkalmat ad, hogy családi kapcsolatainkat is alaposan átgondolhassuk. Igen nagy feszültségekkel telítődik a téridő – hajlamosíthat agresszióra. Hatalmi harcok, bizonyos túlkapások lehetségesek. A szóval való bántás is nagy sebet ejthet – figyeljünk arra, hogy ne tegyünk ilyet. Minél elfogadóbb vagy másokkal, és önmagaddal szemben annál jobban fogsz majd tudni előrehaladni az életedben.

Mert „te vagy a jóság, a könyörület, a megértés. Te vagy a béke, az öröm és a fény. Te vagy a megbocsátás és a türelem, az erő és a merészség, te vagy a barát a bajban, a vigasz a bánatban, a gyógyír a betegségben, az útmutató a zűrzavarban. Te vagy a legmélyebb igazság és a legmagasabb bölcsesség, a legnagyobb béke és a legfennköltebb szeretet, és életed egynémely pillanatában már megismerhetted magad ilyennek. Dönts úgy, hogy mindig csak ilyennek ismered magad!” – Neale Donald Walsch

Az Időkapuban Melahél őrangyal áll majd, a Királyi Székek Karának angyala Binaél Arkangyal csapatából.
Ha ehhez az őrangyalhoz imádkozunk, nyugalom és eredményesség lesz majd részünk az életben. „Melahél angyal engedj szereplőjévé válnom annak a kozmikus elbeszélésnek, amelyet éppen most fogalmazol. Ihlesd meg szellemem, hogy mindenben a természetes isteni rend szerint épüljön újjá bennem. s ezáltal elhozhassa a többieknek az isteni harmóniát, szerveikbe a tökéletes ritmust, vagyis az egészséget. Adj nekem erőt ahhoz, hogy segítségeddel megmagyarázhassam a tények, a dolgok, a helyzetek jelentését. Add, hogy így a siker előhírnöke lehessek.”


Ezen a napon nagyot lehet teremteni.
Imagináld amit el szeretnél érni – fontos, hogy érzéseid, gondolataid összhangban legyenek vágyaiddal. A képzeleted a varázsecseted lesz. Kérd Uriel Arkangyalt, hogy váltsa valóra terveidet, és manifesztálja azokat az anyagi világba. Ha nem tudod mi lehet számodra a legjobb, akkor kérd azt, hogy: hozza el az Univerzum számodra és szeretteidre számára, a legnagyobb jót. Teremtő energiáiddal pozitívan alakíthatod most az életed. Angyalmágiákkal szeretettel várlak – Sorselemzéssel is kereshetsz.

Légy jelen az energiákban és engedd, hogy újjászülessen a lelked. Ha elfogadod a helyzetedet, és megérted a lényeget, akkor már készen is állsz a teljes átalakulásra. Tudd, hogy létezésed isteni minőség.

Sok sikert  és nagy erőt a változásokhoz – léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorsfordulatok.
Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások  – Angyalmágiák
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.